Monday, November 3, 2014

DAY 6 - 10 Things that You Want To Buy

20 comments:

  1. hahha . kak , kawal diri bilaa nampak jubah and shawl yg lawa2. hahaha

    ReplyDelete
  2. Moga dapat beli benda-benda ni dalam masa yang terdekat :)

    ReplyDelete
  3. tak pernah pakai blackberry. hehe

    sama lah kita, nak masak itu ini, tapi tak pandai mana pun. hiks.

    ReplyDelete
  4. moggaa tercapai impiannyaaa. huhuhu. XD

    ReplyDelete
  5. Akak pun kalau tengok tudung terutamanya halfmoon teringin nak beli untuk semua warna...hehe...

    ReplyDelete
  6. eh akak ! knp byk sgt sama nie? nmbor 1, 2 n 3 tu Jie nak buat jgk. hehek. especially shawl. love it ! hee. ;)

    ReplyDelete
  7. Moga apa yang Nadyya inginkan tu dapat dimiliki yer ^_^

    ReplyDelete
  8. TAMBAH koleksi JUBAH!
    Itu sudah semestinya.. hew hew hew ^_^

    ReplyDelete
  9. Ooo peminat shawl and jubah yee...
    Heheheheh cmne lak kwn nad leh hilangkan tuuu

    ReplyDelete
  10. awat 6 jaaa.. ngelat ni T.T

    ReplyDelete
  11. Boleh gila pilih shawl.
    Sekarang ni dah kurang beli shawl sebab dah kena sound dengan husband.
    Ada yang tak terpakai lagi ;-)

    ReplyDelete
  12. Sweetnya nak belikan gelang emas utk ibu :)

    ReplyDelete
  13. Amin :) semoga dapat beli apa yang nanad inginkan tu :)

    ReplyDelete
  14. Ala ciannya..moga cepat2 dapat beli oven baru supaya dapat baking kek dan share dengan akak..heheh..^_^

    ReplyDelete
  15. moga dpt oven baru cecepat pstu boleh baking2 hehe
    kitew pon jenuh menahan napsu biler nengok shawl & jubah huwawa

    ReplyDelete
  16. awak, nanti kalau awak datang Bangi, roger saya. saya tahu butik yang jual shawl murah and sedap dipakai. saya banyak gila beli dekat situ. hahahahahha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya