Monday, November 3, 2014

DAY 6 - 10 Things that You Want To Buy

Assalamualaikum
Kalau ikotkan. semua benda nak beli kan. biasa la kan. HAHAHA ;)

DAY 6 - 10 THINGS THAT YOU WANT TO BUY

1- Handpone Baru
Sejak kawan aku hilangkan handpone kesayangan aku. pehh terpaksa la guna handpone blackberry. biasa la kan, handpone blackberry ni suka sangat jem. dalam sehari berapa kali bukak battery. setiap kali on sekejap je masanya takpe jugek.. nihh bape min loadingnya. handpone blackberry ni betol betol buat aku penuh kesabaran ><

2- Tambah koleksi Shawl

3- Tambah koleksi Jubah
4- Tambah Koleksi Novel

5- Gelang Emas
teringin nak belikan gelang emas untuk ibu aku dan mengunakan duit sendiri :D

6- Oven
kat rumah aku oven dah rosak. kadang kadang teringin sangat nak buat kek/ roti. yela, bila mood dah rajin semua benda nak masak. hakikatnya benda tuu tak mampu nak masak -.-'

** dah la cukup la 6, kang lebih lebih lagi la merepek. HAHAHA Kbye!

20 comments:

  1. hahha . kak , kawal diri bilaa nampak jubah and shawl yg lawa2. hahaha

    ReplyDelete
  2. Moga dapat beli benda-benda ni dalam masa yang terdekat :)

    ReplyDelete
  3. tak pernah pakai blackberry. hehe

    sama lah kita, nak masak itu ini, tapi tak pandai mana pun. hiks.

    ReplyDelete
  4. moggaa tercapai impiannyaaa. huhuhu. XD

    ReplyDelete
  5. Akak pun kalau tengok tudung terutamanya halfmoon teringin nak beli untuk semua warna...hehe...

    ReplyDelete
  6. eh akak ! knp byk sgt sama nie? nmbor 1, 2 n 3 tu Jie nak buat jgk. hehek. especially shawl. love it ! hee. ;)

    ReplyDelete
  7. Moga apa yang Nadyya inginkan tu dapat dimiliki yer ^_^

    ReplyDelete
  8. TAMBAH koleksi JUBAH!
    Itu sudah semestinya.. hew hew hew ^_^

    ReplyDelete
  9. Ooo peminat shawl and jubah yee...
    Heheheheh cmne lak kwn nad leh hilangkan tuuu

    ReplyDelete
  10. Boleh gila pilih shawl.
    Sekarang ni dah kurang beli shawl sebab dah kena sound dengan husband.
    Ada yang tak terpakai lagi ;-)

    ReplyDelete
  11. Sweetnya nak belikan gelang emas utk ibu :)

    ReplyDelete
  12. Amin :) semoga dapat beli apa yang nanad inginkan tu :)

    ReplyDelete
  13. Ala ciannya..moga cepat2 dapat beli oven baru supaya dapat baking kek dan share dengan akak..heheh..^_^

    ReplyDelete
  14. moga dpt oven baru cecepat pstu boleh baking2 hehe
    kitew pon jenuh menahan napsu biler nengok shawl & jubah huwawa

    ReplyDelete
  15. awak, nanti kalau awak datang Bangi, roger saya. saya tahu butik yang jual shawl murah and sedap dipakai. saya banyak gila beli dekat situ. hahahahahha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya