DAY 4 - 10 Favourite Artists

Assalamualaikum
Alamak kalini lambat pulek update. dah, dah jom cuci cuci mata! HAHAHA

DAY 4 - 10 FAVOURITE ARTISTS

1- Ainan Tasneem

2- Heliza Helmi

3- Diana Amir

4- Fathia Lattif

5- Lisa Surihani

6- Fahrin Ahmad

7- Amar Baharin

8- Hafiz Suip

9- Hafiz Hamidun
Ohhh suamiku!!!! opsssss ;p

10- Black Mentor

#Done! Support Malaysia! dann support JDT!!! ayuhhhh Johor!!!!!!

CONVERSATION

20 Comentarios:

  1. ainan, heliza dan diana tu kita sama. black pun suka layan lagu dia, suara dia best. ^_^

    ReplyDelete
  2. Yang perempuan tu semuanya comel-comel. Saya pun suka juga :D

    ReplyDelete
  3. sy suka fahrin ahmad juga!! hehe

    jemput ke blog nuha. nuha ada share pasal stress :)

    ReplyDelete
  4. ainan tasneem kawan lama kaksha dulu, tapi tak tau nape kaksha tak minat dia... huahua... black is the best.... :)

    ReplyDelete
  5. Suka lakonan 4-7. Impressed dgn vocal si Hafiz yg klu nyanyi sebijij macam suara recording! Plus he's humble.

    ReplyDelete
  6. Ooo lisa surihani...
    Suke dia sgt...
    Comell je

    ReplyDelete
  7. lisa surihani, fahrin dan hafizz...saya pun minat dorang juga..hee ^_^

    ReplyDelete
  8. wah.. sorg je yana xminat dlm list ni.. huhu.. xpe, JDT kalah bermaruah..

    ReplyDelete
  9. Wah, dorang pun artis feveret zumal jugak ^_^

    ReplyDelete
  10. amran ismail xde ke nadia? hehe

    ReplyDelete
  11. hello, amar tu i punya okay XP dengan HH. hahaha..

    yang first je saya x berapa minat. yang lain memang best!

    ReplyDelete
  12. fahrin aje yang sama :D

    ReplyDelete
  13. Semuanya suka. Tambah-tambah lagi Hafiz. Ainan tasnim tu akak pernah jumpa face to face, memang comel giler.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD