Sunday, August 17, 2014

Wordless Sunday #3


Bersabarlah wahai hati ~


Smile


Smile



Sekian.

20 comments:

  1. Kita sedih sebab kita tak dapat apa yg kita nak .. Tapi kita tak bersyukur dengan apa yg kita dapat . Kita tak nampak apa yg Allah dah bagi kat kita :D

    ReplyDelete
  2. kind of. am agreed with you kak!
    btw, sorry el ada letak linker entry bru el dekat facebook tp muka akak yang muncul -.-' maaf maaf

    ReplyDelete
  3. betol betol.. akak setuju ni... so kena saba...

    ReplyDelete
  4. betull.... kadang2 kita kena bersangka baik dengan Allah... kite tak tau, after few years, bile kite tengok balik benda yng berlaku skrg, mesti kite akan mcm 'Ohh memang cntik rupenye planning Allah buat untuk aku'.... chaiyokk! Fighting! :D

    ReplyDelete
  5. @Siti Aisya Ibrahim yeh! setuju dengan akak.. indah sangat planning ALLAH, soo bsabar laa :)

    ReplyDelete
  6. yupss! ada yang terbaik utk kita di kemudiannya :)

    ReplyDelete
  7. betul. ^^,

    ALLAH adalah perancang yang paling terbaik! sebab kita merancnag untuk impian kita je. ALLAH merancang untuk kehidupan kita sepenuhnya. :)

    ReplyDelete
  8. Kita hanya merancang, Allah yang menentukan :)

    ReplyDelete
  9. betul tu kak ... apa yg kita nak tak semestinya kita dpt . Allah beri apa yg kita perlu :') Allah have a better plans and gift to all of us :")

    ReplyDelete
  10. Yup! Segala perancangan Allah ada hikmahnyaa. Sabar tu penting :)

    ReplyDelete
  11. betul tu. perancangan Allah adalah yg TERBAIK utk kita.

    ReplyDelete
  12. Betul tu, Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita :)

    ReplyDelete
  13. kak nadya ^^
    krungkrung datang menabung untuk kak nadya =)
    hair color

    ReplyDelete
  14. JAngan risau Allah sentiasa ada bersama kita Nad..chill ok :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya