Sunday, August 10, 2014

Raya #4

Hai! Hai!
Selamat petang! Semalam tak sempat pulak nak update entry! Heee. Busy raya kottt. Yelaa, sibuk beraya dari pagi sampai ke malam. nak kata pegi banyak rumah taklaa. dalam 3 rumah je. tapi jauh jauh kott. semalam penghabisan gi rumah pakcik dan makcik! HAHAHA. kiranya taun ni raya sakan jugak laa. 


Ni aku kat rumah pakcik aku kat Kota Tinggi. rumah pakcik aku banyak betol bunga. aku rasa macam ibu aku amek gamba bunga je. Aku macam ada takde je. HAHAHA

thanks awak awak sudi singgah blog kite, walaupon tak terupdate entry kan. dan semalam pon dapat jenguk blog kejap je lepastuu terusss pengsan! hakhak. penat jugak laa walauponn gi beraya je ponn. meh meh singgah blog dieorang . .



Nota Jejari : Done! Alahai. Ngantok pulak. . Kbye!

20 comments:

  1. hamboihhhh.. raya sakan nohhh cik nadya kitaa nih.. hahahaha... syaz singgah nih. dh sehat dahh.. :p

    ReplyDelete
  2. Hik hok.. tumpang lalu.. Yun Sing datang bergolek *hikhik* bergolek gak ke link-link dalam entri xD

    ReplyDelete
  3. amboiii raya lagi ke?? hahaha... bestnya >_<

    ReplyDelete
  4. beraya sakan dia tahun ni.. hehe :D
    besar betul bunga kat sebelah tu. :)

    ReplyDelete
  5. kne selalu gi blog Cik Nadyya nie....hihiiihihii

    ReplyDelete
  6. sakannyanye akak beraye~ hhehehe. :)

    ReplyDelete
  7. wahwah sakan jugak beraya ye neddy ! wlupon bunga byk, tp BUNGA yg 1 tu tetap menjadi pojaaan hatiku hehe

    ReplyDelete
  8. salam. wahhh..masih beraya sakan :D

    eh eh..sy tersenarai la hee :))

    ReplyDelete
  9. Wah2, sihat2 terus beraya sakan ye..hehehe :) EH2, ada link Cik Mimie la kat situ..Terima kasih :)

    p/s: Nanti dtg kawen kawan bulan 12 tu roger2 la Cik Mimie :)

    ReplyDelete
  10. mama singgah sini.. :) selamat hari raya..

    ReplyDelete
  11. takpe... nadya pun dah macam bunga.. hehehe

    ReplyDelete
  12. amboi rasa sakan nad... haha.. byk tak dpt duit raya?

    ReplyDelete
  13. Memang cantik bunga kat sebelah.
    Sama cantik ngan tuan badan. :)

    ReplyDelete
  14. seronoklah beraya sakan sampai hari ke 4 :D

    ReplyDelete
  15. Nape comel sangat nadyaaa nii. hehe. thanks bagi back link sygg :)

    ReplyDelete
  16. Besstnyaa dapat raya sakan..sejak start kerja, dah macam tak raya jee...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya