Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

Hai! Hai! jom join segmen dari akak gojess kite. beliau nak bagi duit raya tauu. meh meh join ^^

http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
*klik banner untuk join*

TARIKH TAMAT ~ 15 Ogos 2014


Nota Jejari : Done. Kbye

CONVERSATION

36 Comentarios:

  1. Terima kasih sudi join segmen kak KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama ^^
    selamat hari raya

    http://norulrahim.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-munirah.html

    ReplyDelete
  3. Balas kunjungan dari segmen yang sama :) Gudluck yunk :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal..

    datang dari segmen yang sama..

    done follow here..

    selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  5. http://www.mamaniza.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    mama dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  6. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    done follow sini..
    follower # 3225

    ReplyDelete
  7. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen..singgah bw sini..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen kak !ehhe . akak . yg pasal top comentator tu kenapa ada nama kita sekali ea ? ada nama yaya sekali tersenarai . mcm mana kalau xnak ada nama kita sekali :??

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan. jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  11. Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

    Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    Follow Done... :)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  13. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan..singgah sini dari segmen yang sama..saya dah follow..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  15. Selamat bersegmen..
    http://83zaza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  16. salam kenalan..

    singgah beraya dari segmen yang sama dan follow awak.#3231.
    jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Hi Nadya...
    Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  18. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    salam kenal and done follow sini..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  19. singgah jalan di sini, jemput ke blog saya pulak eh? :)

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  20. salam.. datang dari segmen yang sama.. sambil-sambil bersegmen, blogwalking di sini..
    ada masa singgah and follow yer
    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  21. singgaH dari segmen yang sama..
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak. http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    ReplyDelete
  23. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  24. Singgah beraya dari segmen sama (^^,)
    Segmen BlogWalking Ogos By Karya Mahirah
    Selamat Bersegmen (^^,)

    ReplyDelete
  25. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum, wawa datang singgah dari segmen yg sama ni :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  27. wahhh nadya menang lah....tak caye cube check dekat kak mahirah

    ReplyDelete
  28. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  29. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD