Wednesday, August 6, 2014

Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!

Hai. Hai. Harini aku join GiveAway again. Kali ni aku nak join GiveAway dari akak kesayanganku yang jauh nun di German! German youuuu! korang tolonglaa join GiveAway nii tauu. Akak aku nihh nak  bagi Postcard Harry Potter! Alolo. Nak join sila klik Banner bawah nih. Ada gamba aku tauu kat Banner bawah nih! hikhik *terharuuugilossss*

owner blog JINDRISSKA dah kawin tauu! harappp maklum ye semua. hihi. beliau kawin masa umur 22taun! dan sekarang baru umur 23taun. aku suka sangattt tema kawin beliauu ! dan sekarang still belajar di German! Hah! suka sangat entry entry beliau ni. merepek ke personal ke resepi ke semua sukaaa la.. kadang kadang sampai tertunggu tunggu entry terbaru beliauu *ini bukan membodek K!hahaha..err kalau nak membodek pon bole kan?hahaha* selain tuu, beliau seorang peramah! bole masok kepala dengan aku laa senang cerita kann.. tuyangg suka sangat nihh. hehe. sekian. 

Harry Potter Postcards



TAMAT : 27 OGOS 2014 


Nota Jejari : Done. Kbye!

24 comments:

  1. Wanie pun dah join..selamat bersegmen dear.. ^_^

    ReplyDelete
  2. korang semua, terima kasih byk22 sebab join...kite tak sempat nak reply satu2...sebab ade banyak...wahhh 1st time kite buat giveaway, tak sangka sambutan dia hangat...seronok2...nnt kite buat lgi GA untuk korang ye... :D

    ReplyDelete
  3. Gudluck Nad :) Selamat berGA :p

    ReplyDelete
  4. goodluck hakakk! nak join gak lerr nanti. hihi

    ReplyDelete
  5. Wah dari jauh giveaway ni datang yer ^_^

    ReplyDelete
  6. Good luck dari follower 3231

    http://fadzirazak.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  7. Akak pun nak join gak. jejaga. ahha

    ReplyDelete
  8. Dah join.. good luck untuk awak yer :)

    http://familizone.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html?showComment=1407551337721#c8405091754544918339

    ReplyDelete
  9. saya dah update senarai peserta...jemputlah tengok2 ye... GIVEAWAY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  10. Singgah BW dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  11. Good luck and all the best :)
    blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya