Friday, August 1, 2014

Hai Ogos ! Bubye July !


Hai. Hai. bertemu kembali! da masok bulan Ogos rupanya. kejap je masa berlalu kan. Maknenya dah 4bulan aku jadi penganggur tak bape nak hormat sangattt laa kann. HAHAHA rasa macam baru lagi berhenti kerja. hikhik. kiranya da 4bulan laa aku meternak lemak kan. tuyang ramai bebeno cakap aku gemok! Kfine -,-

Ok, Ok, tamo cakap banyakbanyak. terima kasih kepada beliau beliau dengan baeknya, rajinnya mengkomen entri entri aku nih. dengan ini aku mengistiharkann kepada mereka yang kaki komen pada bulan july akan aku masokkan dalam bloglist akuu. ohh. yeh! Maklom la tukar template baru bloglist lama terus hilang. takpe pada yang tersenarai bloglist lama akan diupdate ok. da tamoo sedih sedih ye ;p
http://naalisaa.blogspot.com/
http://duniazumal.blogspot.com/
http://karyamahirah.blogspot.com/
http://jindrisska.blogspot.com/
http://www.schanazri.com/
http://aeinafq.blogspot.com/
http://ramaramapendek.blogspot.com/
http://sweetsouryaya.blogspot.com/
http://cikmanissweet.blogspot.com/
http://syazdanny2329.blogspot.com/

kepada awak awak sekian. meh laa singgah ke blog mereka ye. jangan risau mereka peramah tau. blogger blogger awesome tuuu. thanks tauu awok awok semuaa ^^


Nota Jejari : Ehh, saya tersenarai pemenang untuk segmen topup raya by Zumal. Alhamdulilah. rezeki rezeki. dapat duit raya lagi. Heee Kbye.

18 comments:

  1. wahhh..dapat duit raya lagi.. mohon belanja keeyfchi.. hahah :P

    ReplyDelete
  2. eh eh eh... blog saperrr.. tuuuhh.. hahaha *joget

    ReplyDelete
  3. eh2... cursor katak? hihi...

    ok, akak pun telah alami masalah yg sama di mana habis segala benda yang akak setting di jadi default lepas akak ubah templet! Berpeluh akak anukan coding semua huhu..

    Tobat dah lepas ni tak mo ubah templete lagi. ToT nak nanges...

    thank nad, biasa sape yg rajin komen akak terus selit dlm bloglist je... senang nak BW... =)

    ReplyDelete
  4. @Karya Mahirah kan kak? ishhh frustt gila kite,.. penat2 edit.. habes smua hilang.

    stakat nihh tak tobat lagi. kite nihh cpt jemu.. msty nak tukar2 template gak =p

    ReplyDelete
  5. Wahhh, mereka memang awesome !
    Terbaikkk. Tahniah yer :)

    ReplyDelete
  6. Wahh.. tahniah pada yang tersenarai... selamat hari raya cik nadya :)

    ReplyDelete
  7. Wah, seronoknye menang..tahninah2 :)

    ReplyDelete
  8. eyhhhh... name kite ade laaaa... hihihihi.. waaaa.. best nye dpt topup free... meh share byk .. hihi :D

    ReplyDelete
  9. Waa.. tahniah ^^ Nak usaha bulan ini laa :D

    ReplyDelete
  10. Eh2 zumal pun masuk list yer... Mekasih ^_^

    ReplyDelete
  11. alhamdulilah . pengomen dan peminat setia kak nadya . hehehe :P nak otograf akak . haha :P

    kak, mcm mano eaa nak buat top comentator mcm akak tu . byk kali bt tak jadi T.T

    ReplyDelete
  12. @Lieya Yaya :) cehh. peminat la sangattt =p

    nanti akak bg tuto nya ^^

    ReplyDelete
  13. tahniah pada yang berjaya and tahniah sebab dapat duit raya. ^^,

    saya kena kejar pantas2 juga ni. hehe

    katak tu teringat cerita rindu awak 200%. haha

    ReplyDelete
  14. @Amy J thanks :)

    hahaha kan? terasa comel pulak katak ni ~_^

    ReplyDelete
  15. Aaa, terharu rasa terlist. hehe. RIndu nad. ni yg komen gila2 ni. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya