Wednesday, August 27, 2014

Aku dan kamu

Hai! Hai!
Semalam ade orang carik aku tak? semalam ada orang rindu aku tak? Sape rindu aku angkat kening!!! HAHAHA *perasan macam blogger famous sangattttttt je..Mencikkk!* ok, ok. kenapa semalam aku senyap je ekk? Sebenarnya semalam aku pergi Kolej aku dulu. temankan kawan aku amik sijil result sem last. sebenarnya aku pon amek jugak! ceh ceh

Kononyaa rancangan dari minggu lepas. yela, minggu lepas aku demam. dan sebenarnya sekarang pon demam lagi. ibuayah aku pon sebenarnya tak bape setuju aku menemani kawan aku sebab demam kan. aku ni kan anak yang degil.HAHAHA lagilagi kawan aku dah bagitahu pensyarah nak datang kolej *dah macam nak pegi beraya pulak siap bagitahu segala.HAHAHA*

Dari pontian sampai ke JB adelah sejam kalo naik bas kan. dari pontian kul 11pagi, sampai JB dalam 12.15 kott. lepastuu amek bas kul 1, sampai kolej kul 3petang. selesaikan segala urusan nak dekat 4.30ptg. kul 4.50ptg terus gi terminal dan amek bas kul 5ptg. sampai JB nak dekat kul 7mlm kott. terus amek bas Pontian . sampai pontian dalam kul 8malam. lepastuu adek ajak shoping dan beli makanan. sampai rumah 9.30malam. makan makan terusss tidur. fuhh memang penattt ><


Aku bershawl hitam! muka aku macam berblusher pulak. HAHAHA. ok, ini lah kawan sebilik aku aka kawan sekatil aku. sebantal takpenah kot >< dan dia kawan aku yang selalu aku gelakgelak kan. semalam dia buat muka pon aku da gelak gelak *jaatkan aku?* Hah! dia ni cantek! ade darah campuran. tak makeup pon da cantek. tapi dia tersangat obses makeup. tapi aku obses shawl. lalala. dari dia la aku tahu sikitskit makeup! hihi.

Setelah setahun tak jumpa. ayat pertama aku cakap "Seriusss. awak memang dah gemuk" masa tengok kat facebook. memang takcaye. sebab aku suka cakap dia "kurus kering" HAHAHAHA.

Aku punya pointer sem lepas bole la cukupcukup makan dalam 3.** tapi pointer kawan aku nihh power arr. dapat 4.00 tuu. nanti bulan depan convo. dia dapat pelajar cemerlang tuu. aku tabikkk laa dengan dia. dulu sekola menengah dia amek akaun result biasa biasa. lepas masok kolej die dapat cemerlang. aku pulak takpena amek akaun. tapi sekarang bole la kan. 

Ingat lagi masa first time masok kolej tuu dan first time masok kelas tuu "apela puan ni duk bebel kan depan. debit? kredit? ape benda alah tuu. eeeee takpaham aku woiiiiiii!helpppppp!" tapi cakap dalam hati laa!HAHAHAHA. 

Da setahun lebih habes belaja. baru bulan depan nak convo. sadissss kan?HAHAHA ><


Nota Jejari : Selalunya entry Wordless memang akan auto publishh. nak menampakkan kononnya rajin kan?HAHAHA Kbye!

15 comments:

  1. perghh 4 flat tuuu gila aaahhh.. pandaiiii ooo.. tahniahhhhhh.. ena ni nak dapat dekan pun merangkak.. sobs!

    ReplyDelete
  2. Owh, patutlah xnmpak bayang semalam..hikhik..*sambil angkat kening ^_^. Rindu~ Wah, da nk convo..excited x?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hehe..paham2, pernah melaluinya jugak :-)

      Delete
  4. 3.** pun ok la Nadyya. Zumal hanya 2.** je dulu. Redha je la. Dah nak konvo yer. Tahniah ^_^

    ReplyDelete
  5. Hahahaha. Patutlah senyap sepi. :3 hahaha.

    ReplyDelete
  6. @Cik Mimie da penah convo gak sblom ni. tp kali nihh terlebih eksaited plak. convo besar besaran kali ni. hikhik :)

    ReplyDelete
  7. bestnya sis dah nak convo. saya lagi setahun baru habis study. pointer pun hmmm..

    ala, dua-dua lawa. ^^,

    saya belajar bergaya pun dari member. hahahahaha.

    ReplyDelete
  8. eh, lupa nak cakap.

    LAWA SANGAT WAJAH BARU BLOG SIS! saya suka :DDD

    ReplyDelete
  9. Hehe. Tahniah nak convo dah. Kite pon tgh tunggu tarikh nak convo. Lama sgt la hai :)

    ReplyDelete
  10. dashyat tuu 4 flat. Takpe. Nadya pun bijak juga. Dah habis dah punn. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya