Monday, August 11, 2014

Wordless Monday #2

22 comments:

  1. haaa.. dgr tu.. awak... nak ambik awak jadi kakak ipar bolehh.. hahaha :D

    ReplyDelete
  2. saya pun nak juga lah buat macam tu. tapi harap2 lelaki tu okay lah.

    hehehehe..

    ReplyDelete
  3. @Syaz Harzays Minme amboi! hahahahaah akak ipar terus tuu.. xleh bla taw :p

    ReplyDelete
  4. hahahaha... kene jumpe big boss dulu nihhh.. haha

    ReplyDelete
  5. ahahah... kang ada betul2 kang yang masuk meminang... anak raja plak tu.... agak2 terima tak??? hahaha #cecite

    ReplyDelete
  6. @Lee Wa Wan hahahahah merepek je tuu.. ceh ceh nak nak anak raja?memang takla kan. dalam mimpi bole laa, hakhak

    ReplyDelete
  7. saya nak khawin dengan akak. hhahaha. --; okayy gurau. hehehe,

    ReplyDelete
  8. Alamak... akak ada sorang je adik ipar solo... haha...

    ReplyDelete
  9. Nanti kalau tetiba ada yang hantar meminang, jangan terkejut pulak. Hihihi.

    ReplyDelete
  10. wahh! ditujukan khas kepada ehem! hiksssss

    ReplyDelete
  11. salam. untuk siap tu ditujukan? hahaha

    ReplyDelete
  12. Amboi3! Adik Cik Mimie sorang ni..HA, kalau da ada yang nk masuk meminang tu.nanti jgn lupe jemput ok :p

    ReplyDelete
  13. Dalam erti kata lain, "Cakap biar serupa bikin" la kan?

    ReplyDelete
  14. Haa..ada someone special lah tu..hehe...hope dia baca ni..hee

    ReplyDelete
  15. Ehem ehem ehem. Sakit pulak tekak akak ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya