Sunday, August 31, 2014

[10 DAYS CHALLENGE] Days 1 - 1 Picture

Hai! Hai! Morning! Morning!


Seperti entry semalam, bahawasanya aku akan menjoinkan 10 Days Challenge bermulanya harini. yehaa. Days 1- 1Picture menunjukkan gambar diatas! kat Malaysia dalam banyak banyak tempat Cameron Highlands la yang paling paling aku teringin nak pegi tauu! Alahaiii -,-

Dulu teringin nak pegi Genting Highlands dan Cameron Highlands. tapi disebabkan taun lepas dah selamat menjejakkan Genting Highlands. tuuponn kononnya rombongan kolej aku dulu! dan sekarang Cameron Highlands jela lom terjejak lagi!hikhik. 

Kadang kadang berangan laa jugak. nanti kawen dan honeymoon nak ke Cameron Highlands je. dah dapat bayangkan mesti best dan muka aku eksaiteddd gilaaa kan time tuuu!HAHAHAHA *TERGatal la pulakk!Heeee*

Sekian.

24 comments:

  1. perhhh .. honey moon ea kak ? jom kak g cameron highlands sesama . tak nah g jugak ni . kita honeymoon sesama . mana taw jupe jejodoh kat sana ? hahaha

    ReplyDelete
  2. fuhh. honeeyymoon tuuh. hahaha. nanti nak join hehehe. :) genting talk permah pergi.. sebab ayah talk kasi. pernah me Cameron je. :3

    ReplyDelete
  3. lambat gilooo nak tunggu honeymoon..hihihi..baru ni pergi time bukan cuti sekolah barang dia mahal sikit :(

    ReplyDelete
  4. @Aina Akmal pehh. untungla da pegi kan. uwaaaa ><

    ReplyDelete
  5. @Nur Inani tulaaa pasal..hahaha kat genting pon barang mahal2 jugak kot.. huhu

    ReplyDelete
  6. best r cameron. sejuk. hehe. pernah pergi tapi tido dalam khemah sebab time pegi tu zaman sekolah. hehe

    ReplyDelete
  7. wuuu. best tu. kita teringin nak pergi kundasang, macam kat new zealand katanya. hihihihi.

    ReplyDelete
  8. saya last g Cameron Highlands masa hantar cousin ke mrsm. heee....

    macam best je buat 10 days challenge ni. nak wat sekali boleh? hehe

    ReplyDelete
  9. kenapa rasa macam dah byk kali g ni..kekeke...tapi Cameron mmg lg best dr Genting :)

    ReplyDelete
  10. Dayah pi balik hari . 2 kli pergi , 2 kali balik hari .. huhuhuuu .. Maka tercipta lah sebuah angan-2 *opsss!* hahaha .. Jom pi sama-2 laaa ^_^

    ReplyDelete
  11. hahaha... semoga keinginan jadi kenyataan.. mana tahu !! hewhew... sha tak pernah sampai sana lagi, tapi genting suda !

    ReplyDelete
  12. Sama la kita. Zumal pula dapat pergi Cameron Highlands kerana kursus kat sana. Zaman kanak2 pergi pun kita tak tau nak bergambar lagi. Pergi masa dah besar baru best ^_^

    ReplyDelete
  13. Sama la kits..nk g sans jugak..cm best je tgk view yg cntik2..

    ReplyDelete
  14. mmg sesuai la ni tmpt nk g honeymoon...one days..hehe...

    ReplyDelete
  15. Suka gi cameron. tapi, ada pengalaman pahit kat situ. so, taknak ingat dah.wuwuwu

    ReplyDelete
  16. 2 2 tu dh prnh g klu nk honeymoon g fraser hill lg ok kot....;-)

    ReplyDelete
  17. samalah akak teringin nak oergi cameron

    ReplyDelete
  18. Eh sama.. taun lepas pergi Genting.. ^^

    ReplyDelete
  19. hihiks siap dok bayang honeymoon tu :D weee ~ semoga nanti tercapai hasrat nak jejak ke CH ye..

    ReplyDelete
  20. haha mentang2 tempat sejuk.. cemeron jugak di pilih... akak dulu honeymoon kat langkawi.. hehehe.. tepi pantai...

    ReplyDelete
  21. salam. gambar tuannya takda ke?? hehhee

    ReplyDelete
  22. cantik giloss cameron H nih. teringin hendak pergi :)))

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya