Saturday, August 30, 2014

10 Days Challenge

Hai! Hai!Korang dah makan lom? 
Macam ni kisah nya. dari haritu duk follow entry Kak Sally Samsaiman ni tauu. suka sangat baca entry entry beliau. best! best! Lepastu beliau ada buat entry 10 Days Challenge. pehh macam best laa. nak join jugakk dari harituu and rasa rasa esok baru nak start join ni. hihi


kepada awak awak yang rasa rasa taktahu dah nak update entry apa. bole laa join 10 Days Challenge ni. best tauu. blogger lain bole la mengenali kite lebih dekat lagi. alahaii. jom! jom! :D


Sekian.

23 comments:

  1. Owh yg kak sally buat entry tu .. tengok-2 .. kira entry sentiasa berjalan la ^_^

    ReplyDelete
  2. @Aina Akmal ikot je macam kat gamba tuu. 1hari 1 entry.. hahah esok baru nak mula ni ^^

    ReplyDelete
  3. dayah dgn kak sally sama2 buat ni..teruja bila kak sally ajak aritu..huhu

    ReplyDelete
  4. wahhh penyakit berjangkit ni...akak pon rase nak buat jugak 10 day challenge ni, tapi this week xdpt lagi nak start...scheduled post dah lengkap untuk seminggu ni...hehehehe :D

    ReplyDelete
  5. Macam best gak ni. So ada la idea seploh hari kan.

    ReplyDelete
  6. Makin ramai blogger yang sahut cabaran nie yer ^_^

    ReplyDelete
  7. macam best jee. kot2 lah takde idea nak update kan? hehe

    ReplyDelete
  8. yeay! best of luck Nadya..hehehe...nanti kalau dah start bgtau Kak Sally ye :)

    ReplyDelete
  9. mcm best je ni kak . lgpun dah habis idea nak update apa dah . haha

    ReplyDelete
  10. selamat menjayakan challenge ni. ^^,

    ReplyDelete
  11. Wah, challenge..p tgh sibuk skrg..xdapek nk join T_T

    ReplyDelete
  12. haisshhh seronok tu memang seronok.. tapi masa punya pasal.. kang tak sampai 3 hari menghilang puloks... haha... dihhh dihh ._.

    ReplyDelete
  13. menarik dan tertariklah..hehe...rasa mcm nk join juga nnt..hehe

    ReplyDelete
  14. Bagus tu kalau join...
    Akak ni setakat ni malas.

    ReplyDelete
  15. Idea yg bernas ni, selamat bersegmen nadyya......;-)

    ReplyDelete
  16. ok akak nak join jugak...at least ada idea kan nk update blog

    ReplyDelete
  17. haaa inilah inilaaah !! macam best aje nak try hihiks..

    ReplyDelete
  18. salam. rasa nak join jugak tapi tapi...huhhhuu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya