Tuesday, August 19, 2014

akhirnya ! akhirnya! akhirnya!

tumblr #12

Hai! Hai!
Cuma nak cerita nih. dengan jayanya akhirnya dapat habeskan baca novel awak jangan nakal!Hehe macam selama nih takpena baca novel pulak kan?HAHAHA. ishish susa jugak tauu nak datangkan balik mood merajinkan diri membaca novel ni tau.

"saya mengaku salah saya. saya yang menyebabkan awak terpaksa kahwin dengan saya, menyebabkan awak sekarang bersama lelaki yang awak tak cinta. sedangkan lelaki yang awak cinta cuma Shahrul..."

Ayu berpaling menghadap Jeffry. "Saya tak cintakan dia lagi!"

Jeffry memandang Ayu. Dia bagaikan kurang pasti apa yang dia dengar tadi. Ayu tak cintakan Shah? Betul ke apa yang aku dengar ni?

"saya cintakan awak," ucap Ayu dengan yakin bersama linangan air mata.

alolo sweet la pulak kan?kan? dalam novel ni Jeffry seorang suami pandai masak, handsome, romantik dan bertanggungjawap! memang perfect laa! Dalam hati nak jugak suami macam ni!!!!! hakikat. jangan mimpi la weyhh. nama ponn novel memang semua nampak indah indah. HAHAHA. Kalau kita dah pandai masak, inshaaAllah nanti dapat suami rajin kemas rumah. apa orang kata saling lengkap mlengkapi. Heee

dah dah stop merepek merepek.

terima kasih sudi baca dengan sabarnya ye?HAHAHAHA


Sekian.

17 comments:

  1. rasa rasa ada tak lelaki g tu heee

    ReplyDelete
  2. @Iola aisehhh, amat sukar ditemui. hahaah

    ReplyDelete
  3. cliche nyaaa citer melayu skarang.. kawen paksa kawen atur hahaha.. macam dah tak ada idea.. but part yang sweet CT kena admit la sweet..
    lama tak baca novel melayu.. mihmih..

    ReplyDelete
  4. uishhhhh... laju betoll kesayangan beta nihh bc.. hahaha... so suwiit laaa kalo dpt husband cengituu.. tp ade ke?ade pon ssh la nk jumpa kot.. 1 dlam sejuta...kalau dapat husband camtu memang bahagia laaa.. nadya cepat kawennn.. haha :D

    ReplyDelete
  5. ehh~ ayah aina pandaii masakk. haha. esok nak khawin nak cari macam ayah aina je. XD

    ReplyDelete
  6. SELAMAT MALAM :) KEMBALI BLOGWALKING ^_^

    ReplyDelete
  7. Dunia realiti boleh kira ngan jari lelaki yg mcm tu...hahaha..

    ReplyDelete
  8. haha. part berangan dah sampai. kekeke

    akk tag nadyaa :)

    http://www.schanazri.com/2014/08/7-things-about-scha-nazri-versatile.html

    ReplyDelete
  9. baca novel memang best sebab mmg susah nak jumpa watak2 dalam novel tu di dunia realiti :)

    ReplyDelete
  10. salam. wahhh layan novel jiwang dia ya hhihi

    p.s menabung promoted content dan invest smart kat sini dear :)

    ReplyDelete
  11. Yeeaayhhh!! Akhirnya..hehehe..
    Eh, nad betul ke kalau kita pandai masak dpt suami pandai kemas rumah? hikhikhik

    ReplyDelete
  12. akhirnya tu. hehe. best x nad? sambil baca bayang sapa jadi hero n heroin? hehe. kite pon tengah cari mood nk baca novel ni. :)

    ReplyDelete
  13. hahaha.. ciri2 lelaki mcm tu ada je cuma mereka tersorok... kena selongkar sikit... dan... pakwan salah sorangnya hahaha *bluek* cuma dia tak hensem tapi manis tu ada... hahaha

    p/s: jgn gelak!

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen URL Blog kak mia
    Jom singgah => irrayyan.com
    done follow sini ^^

    ReplyDelete
  15. Akak suka baca masa student dulu je.
    Tu pun terikut-ikut kawan.

    ReplyDelete
  16. saya minat baca novel..antara novel yang saya suka baca BICARA HATI :)

    ReplyDelete
  17. saya x boleh baca novel ni. nnti saya teringat arwah abah saya. nama dia sama.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya