Monday, August 4, 2014

Wordless + CPUV Nuffnang

Hai. hai. Tadi dengan rajin nyaa hadap twitter! kalau tak selama nih memang hadap blog je. hehe. stalker stalker twitter nih sekali terjumpa satu gamba nih buat aku rasa terpukul youuu! selama nih relex je kan. yelaa raya kan. soo rajinkan diri wishh raya kat semua orang termasok 'dia'!!bila da terlajak mengwish raya soo ade la sikit sikit teringat kat 'dia'. soo jadii terasa terpukul la jugak. uwaaaa. cerrr ngok gamba bawah ni ~
tengok tengok. nice kan gamba atas ni? takpe la, baru terpukul sekali kan. HAHAHAHA -,- asalkan 'dia' bahagia la. *berharap sangat dia baca. lalala* masalahnya 'dia' tuu sape ek? errr sapa sapa jela K! 
krik krik krik


Yeh! dapat CPUV Nuffnang again! Alhamdulilah. rezeki raya kottt. 
Semoga dimurahkan rezeki lagi. Ameen :D


Nota Jejari : cer tengok Header blog aku dah bertukar kan? comel tak? hehe. Kbye

20 comments:

  1. taniahh kakk ^__^ boleh buat modal kawen.. ekekeke xD

    ReplyDelete
  2. Woohoaaa banyak nyaaaaaa .. Rezeki-rezeki .. Tahniahhh ! klik-2 la kat sini alang-2 dah sampai . huhuhuu .. Rezeki murah bulan ni :)

    ReplyDelete
  3. @white lily amboii. modal kawen terus eh? hahahaha xcukup laaa -,-

    ReplyDelete
  4. *kecepek kena kat batang hidung*

    Hahahhaa. Macam selalu je terjadi perasaan gitu. hahaha.

    Banyaknya CPUV diaaa!

    ReplyDelete
  5. @Scha Nazri kan kak? hahaha terbaikk la kan >.<

    heee alhamdulilah ^^

    ReplyDelete
  6. nak ucap tahniah dalam sedih buleh? nak pinjam katak buat pelok... huhu kenapa korang dpt cpuv akak tak dpt lagi nih? huhuhu...

    ReplyDelete
  7. @Karya Mahirah hahaha alaaa inshaaALLAH pasni akak pulak dapat.. tamoo sedih2 eh.. huhu

    ReplyDelete
  8. rezeki syawal tu kak ! alhamdulilah . tahniah kak :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, murah rezeki Nad :) Boleh la belanja Cik Mimie lpas ni..hehehe :)

    ReplyDelete
  10. Rezeilah tu...harap2 Nuffnang akan sentiasa memberikan yang terbaik dan blog awak semakin berjaya

    ReplyDelete
  11. salam. siapakah gerangannya dia tu?? sy kah?? kahkahkah mengarut :D

    hmm sy pun terpukul juga dengan kata+ tu :D

    tahniah dapat be baru..rezeki tu hehe

    p.s comel header blog :))

    ReplyDelete
  12. Siapa agaknya yer... Banyak yer CPUV yang on going. Tahniah ^_^

    ReplyDelete
  13. Thanx sudi singgah blog saya.
    Jemput drop url blog kat Mister Linky's saya.
    Life is beautiful... Don't waste it.
    (To ease blogwalking)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya