Sunday, August 3, 2014

TEAM BLOGGER SUPPORT GAZA

Bismillah. jom sama sama join segmen ni. 
klik SINI untuk join segmen ni :)

Janji Allah itu pasti untuk kemenangan Gaza.
Bersabarlah, tabahlah hatimu wahai saudara saudaraku,
InshaaAllah, kami disini tetap berdoa dan membantu kalian disana, Ameen.
Meh amalkan ni ~

Astaghfirullah!
Astaghfirullah!
Astaghfirullah!

Hasbunallahu wa ni' imal wakeel.
Hasbunallahu wa ni' imal wakeel.
Hasbunallahu wa ni' imal wakeel.
Hasbunallahu wa ni' imal wakeel.
Hasbunallahu wa ni' imal wakeel.
Hasbunallahu wa ni' imal wakeel.
Hasbunallahu wa ni' imal wakeel. 7x


#SaveGaza #PrayForGaza #SupportGaza

21 comments:

  1. moga Allah selamatkan penduduk islam gaza dan seluruh dunia.. aamin . Israel laknatullah !

    ReplyDelete
  2. hanya doa yang mampu dikirimkan buat mereka :)

    ReplyDelete
  3. my name is amelia and i support gaza too ^^, saya tak buat lagi poster ni. nanti nak buatlah :)

    ReplyDelete
  4. kemenangan akan berpihak pada Islam jugak satu hari nnti. kita berdoalah dari sekarang :)

    ReplyDelete
  5. InshaaAllah Doa kita sentiasa bersama mereka..:D

    http://duniakita94.blogspot.com/2014/08/tinta-khas-para-blogger-buat-palestin.html

    ReplyDelete
  6. Jom tgk tinta blogger lain : http://duniakita94.blogspot.com/2014/08/tinta-khas-para-blogger-buat-palestin.html

    ReplyDelete
  7. Saya post kat ig je.. busy skit harini... huhu..

    ReplyDelete
  8. sedih bila dengar gaza dibom lg oleh israel... moga Allah melindungi umat islam di sana...T,T

    ReplyDelete
  9. @Nur Mukkaromah ameen . inshaaALLAH, ALLAH sebaik baik perancangan. inshaaALLAH ade hikmahnyaa ~

    ReplyDelete
  10. me join thooo! support gaza! free gaza. pray for gaza, pray for Islam ^__^

    ReplyDelete
  11. Semoga penderitaan mereka segera berakhir :(

    ReplyDelete
  12. Wanie dari segmen yang sama..
    #SupportGaza

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gaza.html

    ReplyDelete
  13. Always Pray for Gaza...:D

    http://iekysmart94.blogspot.com/2014/08/team-blogger-support-gazasabarlah-wahai.html

    ReplyDelete
  14. Semoga Allah sentiasa lindungi Gaza. Amin.

    ReplyDelete
  15. semoga ALLAH menberi perlindungan dan kekuatan buat mereka ..salam singah dari segmen yang sama..

    blog transisi kembara
    http://850510.blogspot.com/2014/08/segmenteam-blogger-support-gaza.html#gpluscomments

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya