Friday, August 29, 2014

Bertukar again kononnnyaaa!

Hai! Hai!


Apa motif gambar diatas nih? Motifnyaa aku suka pink!! HAHAHA. Ok, blog aku bertukar wajah. tapi takdelah tukar semua. cuma dari background hitam legam terus ke pink. nampak tak yang aku nih takleh berjauhan dengan pink kan?kan? HAHAHA maaf ye aku tercurang dengan kau pulak. ehh tapi tetap ada pink jugak kan selama ni? soo tak curang la kan? hikhik

Pertukaran kedua ialah my cursor aku dari cik rilakkuma kepada cursor nama aku. comel tak?HAHA. sape nak aku buatkan cursor nickname macam aku. bole laa PM aku kat SINI, SINI dan bole email terus ke love.neddy@yahoo.com Pertukaran ketiga pulak, dari tabmenu biasa kepada tabmenu yang agak smart nihh. alahai. aku follow tuto Hafiz Zulkafly memang menjadi la semua. soo kepada yang nak buat tabmenu macam aku bole la tengok SINI :)

Dannnn dekat tabmenu ade penambahan. cer tengok tabmenu aku. Exchange Link. diminta awak, awak dan awak masokkan url blog disituu. kerjasama anda amat amat aku hargai. terimakasih! Hihi

Pertukaran keempat iailah header aku. Comel tak?HAHAHA. Header aku nampak simple kan? ok,ok sebenarnya aku tiru blog Aina Akmal. Macam biasa laa pertukaran header, blog dia jadi inspirasi aku. HAHAHA. Diminta kepada Aina Akmal jangan kembang sangat tauu.. HAHAHA =p


Sekiann.



Nota Jejari : Kepada insan insan yang merajin komen entry aku. aku memang dah masokkan dalam bloglist I,LOVE dan YOU korang bole la check ok. dannn aku nak tanya. blog aku nih loading nya lambat tak? sebab sejak akhir nih asyik menambah senarai bloglist je. dan setahu aku penambahan senarai dalam bloglist menyebabkan loading lambat. soo berikan ulasan tentang loading blog nih ok? aku nak tahu sangat.. K terimakasih. Kbye!

26 comments:

  1. Semalam dah datang jengah guna phone. nammpaakk comell. hari ni buka guna lappy. hahaha, ada nama naik sekali. XD
    Okayy, kali ni tak kembang, tapi expand,. HAHAHA, :p tq.
    COMELL BERGANDAA BLOG NI. ~ hahaha.

    Tetibaa. tetiba rasa macam nak tukarr warna blog pulakk~ T___T Hahaha.

    ReplyDelete
  2. makin berseri seri blog dia. hehe :)

    ReplyDelete
  3. makin meletop lah blog ni, pilihan warna yang menarik...

    ReplyDelete
  4. @Aina Akmal HAHAHAHAHA Comel kan?kan? *masokbakulsendirinampaknya*

    ehh? nak tukar warna ape tuu? da comel dohh adik uii. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaaha. Masuk bakul tu peribahasa zaman dulu. Kita gen y. Peribahasanya tekan lif naik sendiri haha.

      Hmm. Hahaham surprise~~ mana lehh habaqq. Hahaha. :p

      Delete
  5. Amboihhh blog ni sentiasa fresh tau takkkk .. Kelasssss kau Cik Nadya . Huhuuhuu ^_^

    ReplyDelete
  6. Tak sure lambat ke cpt sbb akak bw guna henset jer...skrang kt luar...nanti blk akk check tgk..

    ReplyDelete
  7. @Aina Akmal wah best jugak peribahasa tuu.hahaha

    ehh kedekotttt. takot akak tiru ke?lalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Manaa adaa. Nak tiruu akak pulak. Lalalala. Haha.

      Delete
  8. @Aina Akmal hahahaha nak tiru akak knun? kite yg tiru die. die nk tiru kite pulak eh?hahahaha

    ReplyDelete
  9. Ptot la pink je blog nie skrang . Eh nadya guna template apa nie eh ??

    ReplyDelete
  10. comei!!! suke gamba header tu..

    loading ok jer..

    ReplyDelete
  11. sukaaaaaa heee..love pink pink everywhere hehe

    ReplyDelete
  12. lawa snagat. nampak comel je. nampak keperempuanannya. :D

    tengoklah kalau rajin, saya nak tukar wajah blog. tapi saya suka putih. hmmm...

    ReplyDelete
  13. blog loading laju. x lmbt ^.^

    ReplyDelete
  14. ok je kak . elok je loading cepat :D yg ptng yaya dalm bloglist akk . hehehe

    ReplyDelete
  15. ok je loading blog ni, setakat ni.. tak ada masalah! :) comel blog. pink. heee~

    ReplyDelete
  16. sama tema dgn blog akak. hhe. suka2. okay je blog nadya. senang load. macih letak dlm bloglist LOVE. Terharu gituu.

    ReplyDelete
  17. lebih laju pada asal.. besttt serang pun.. ihikss

    ReplyDelete
  18. hihi creative. CT nye blog dok hitam lagi sebab tak retilah nak main main dengan html semua tu.. tkot jadi tunggang langgang :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya