Tuesday, August 5, 2014

thanksss awakkkk'ssss

Bismilla. Hai! Hai! Yehhh, thanks awakkk'sss. ramaii sangatt awak soo kena la double double S kan? HAHAHA errr. darimana laa belaja kan?hikhik. Thanks untuk ape nih?


ini kad raya dari Cik Jie. sebenarnya kad ni dari raya ketiga kott dah sampaii. baru nak update. sory sory -,- beliau seorang blogger jugak dan dia blogger dari Terengganu. tapiiii macam takleh bukak pulak blog dia. maybe dia private kan blog dia kott >.< takpe. berharap sangat dia baca ~ Ok, dia diantara blogger yang paling lama aku kenal. taun lepas pon dia bagi kad raya jugak. thanksss awak. comel sangat kad raya awak. semoga persahabatan kite kekal hingga Jannah taauuu. Nanti datang la Johor tauu. 


Kad Raya dari Naalisa tengok tengok comel kan kad raya dia? dia buat sendiri tauu. rajin betol! kalau aku memang takde masanyaaa. HAHAHA. Thanks ye bagi kad raya ni ye dik.. terharu sangat. susa susa je buatkan kad raya comel gini kan. Heee. Selamat hari raya jugak. belajar rajin rajin tauu :)


Thanksss again kepada Nuffnang. heee. dapat lagi CPUV Nuffnang. Kali ni dapat Campaign Air Asia Go - Korea Sale. yeh yeh dah bole pegi korea lepasni. Alhamdulilah. rezeki rezeki. Nampak iklan ni tolong la klik klik tauu. nak pegi korea nii ;p


Nota Jejari : Done! sory la gamba tak bape nak terang. maklom la amek gambar guna handpone murah je. nak beli baruu tak mampu pulak. HAHAHA Kbye.

21 comments:

  1. waaaa... best nyer dapat kad raya... pastu dpt cpuv pulak tu... rezeki2.. hahha.. tahniah tahniah babe :p

    ReplyDelete
  2. uikss.. daaah sampai? buruk oi.. haha. simple sangat. takpe takpe taun depan dapat yang lawoo.. hikhik. hakkakk.. jom kite pergi korea xD

    ReplyDelete
  3. yaya pon ada jgk dpt kad raya dri blogger... ^_^ besh feel..bukn snang nak dpt kad ni..heee kannn

    ReplyDelete
  4. Alaaa..best nye la haii...hoho. Selamat hari rya ea nadya...

    ReplyDelete
  5. @Ayuni Sara hee alhamdulilah. selamat hari raya jugak :)

    ReplyDelete
  6. Dapat jgk CPUV yg samee... bantu klik mengklikkk :)

    ReplyDelete
  7. Wah, bestnye...nak jugak kad raya tu..heheh.. :)
    Murah rezeki nad bulan ni byk BE melekat..keep it up gurl :))

    ReplyDelete
  8. nad, awk saje nak kasi akak jeles ke apa? byk nye CPUV hhuuuwwaaa T_T

    ReplyDelete
  9. @Karya Mahirah hahahahaha mne ade kak. ni namenya tanda penghargaan untuk nuffnang ;P

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat kad raya. Zaman IT sekarang ni macam dah tak wujud kad raya. Padahal kad raya tu paling best sangat tauu.

    ReplyDelete
  11. wahh best nyee dpat kad rayee .. :)

    ReplyDelete
  12. Entry kad raya akak masih lagi berhutang. haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya