Wednesday, August 13, 2014

Editing blog #5

25 comments:

  1. Bestnya kalau pandai edit blog ... ekin punya pun simple2 je .. sobs 😢

    ReplyDelete
  2. teringin nak ada tab menu/page cecantik. boleh la tolong buat tuorial sekali ye hihi

    ReplyDelete
  3. @Chqz tuto? alamak tak rajin pulak. hahahaha

    ReplyDelete
  4. sampai akak fikir salah blog haha...

    ReplyDelete
  5. Kita sudah pun dengan pantasnya menjawab survey awk tu...
    Macam jawab soalan SPM.. susah..hahah

    ReplyDelete
  6. salam.. edit blog tu sebenarnya saja nak cari mood baru.. heheh.. akak pun nak edit gak.. tapi banyak lagi nak explore.. try n error. huhu..

    ReplyDelete
  7. eh, sidebar belah kanan lak. hehe...

    saya pun x reti sangat edit blog. tu yang simple je decoration kat blog tu. hehe ^^,

    ReplyDelete
  8. hAHAHA, tuu dah ada tab menu lawaa~ baru je update tutor untuk kakak. *sob sob*

    ReplyDelete
  9. oK la tu daripada Dayah , takut terus nak edit-2 . Cenggitu ja blog drpd dulu .. ahakss

    ReplyDelete
  10. dah jawab survey ^^
    suka mouse kak nadya nie macam tembak tembak best !!
    edit bagi cantik cantik tau kak nadya =)

    ReplyDelete
  11. Untunglah pandai edit blog ye...camne buat siap macam ada lip-lap lip-lap ni..hehe

    ReplyDelete
  12. Wah blog pakai baju baru..jelea titew..cantik :) pink wajib ado :p

    ReplyDelete
  13. simple+cantik..Yup nanti saya tolong jawabkan survey tu,,,:D

    ReplyDelete
  14. pandainya akak edit blog . jealous titew . haha

    ReplyDelete
  15. makin hari makan lawa akak.... eh eh.. lawa blog.. kiki

    ReplyDelete
  16. Rajin betul Nadya edit. Haha. Bukak je lain. Hehe. Baguss2

    ReplyDelete
  17. Tab menu...
    Aah dulu akak pun tak reti..
    Sekarang dah buat tapi lupa pulak caranya..sebab x hapdet.

    ReplyDelete
  18. Dahhh jawab survey haritu .... Ringan jeee, simple itu cantik ^^

    ReplyDelete
  19. salam. edit jangan tak edit hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya