Wednesday, August 13, 2014

Editing blog #5

Hai! Hai!
Akhirnya blog aku bertukar lagi. yehoo. cehh macam berkurun je tak bertukar blog nih kan. padahal sejak akhir akhir ni asyik bertukar wajah je kan?HAHAHA biasala mood rajin kan dan bila dah jadi pengangur terhormat nihh, mood nihh asyik rajin nak tukar tukar wajah blog je. soo jangan jeless tau ? tau? hikhik. kali nih bertemakan black + pink. nampak elegant tuu ^^

Tapi kalau korang nak suruh aku editkan blog. aku oke je. jangan risauu free je tau. tapi jangan nak cerewet cerewet. ituu memang tak menjadi la jawapnya. aku nih setakat editkan blog simple simple bole la. kalau nak yang gah gah memang taklaa kan.HAHAHA.

Aku baru je update survey. anda anda semua dijemput menjawap poll survey aku tuu ade kat bahagian sidebar aku ni. kerjasama anda amat amat aku hargai. Sekian.



Nota Jejari: sebenarnya banyak lagi nak edit. nak tambah tab menu lagi. tapi tapi tak reti pulak nak mengedit edit tab menu nih. alahaii. Kbye

25 comments:

  1. Bestnya kalau pandai edit blog ... ekin punya pun simple2 je .. sobs 😢

    ReplyDelete
  2. teringin nak ada tab menu/page cecantik. boleh la tolong buat tuorial sekali ye hihi

    ReplyDelete
  3. @Chqz tuto? alamak tak rajin pulak. hahahaha

    ReplyDelete
  4. sampai akak fikir salah blog haha...

    ReplyDelete
  5. Kita sudah pun dengan pantasnya menjawab survey awk tu...
    Macam jawab soalan SPM.. susah..hahah

    ReplyDelete
  6. salam.. edit blog tu sebenarnya saja nak cari mood baru.. heheh.. akak pun nak edit gak.. tapi banyak lagi nak explore.. try n error. huhu..

    ReplyDelete
  7. eh, sidebar belah kanan lak. hehe...

    saya pun x reti sangat edit blog. tu yang simple je decoration kat blog tu. hehe ^^,

    ReplyDelete
  8. hAHAHA, tuu dah ada tab menu lawaa~ baru je update tutor untuk kakak. *sob sob*

    ReplyDelete
  9. oK la tu daripada Dayah , takut terus nak edit-2 . Cenggitu ja blog drpd dulu .. ahakss

    ReplyDelete
  10. dah jawab survey ^^
    suka mouse kak nadya nie macam tembak tembak best !!
    edit bagi cantik cantik tau kak nadya =)

    ReplyDelete
  11. Untunglah pandai edit blog ye...camne buat siap macam ada lip-lap lip-lap ni..hehe

    ReplyDelete
  12. Wah blog pakai baju baru..jelea titew..cantik :) pink wajib ado :p

    ReplyDelete
  13. simple+cantik..Yup nanti saya tolong jawabkan survey tu,,,:D

    ReplyDelete
  14. pandainya akak edit blog . jealous titew . haha

    ReplyDelete
  15. makin hari makan lawa akak.... eh eh.. lawa blog.. kiki

    ReplyDelete
  16. Rajin betul Nadya edit. Haha. Bukak je lain. Hehe. Baguss2

    ReplyDelete
  17. Tab menu...
    Aah dulu akak pun tak reti..
    Sekarang dah buat tapi lupa pulak caranya..sebab x hapdet.

    ReplyDelete
  18. Dahhh jawab survey haritu .... Ringan jeee, simple itu cantik ^^

    ReplyDelete
  19. salam. edit jangan tak edit hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya