Wednesday, August 20, 2014

Alhamdulilah menang!

Hai! Hai!
Selamat tengahari! Ramai pulak tanya aku dah baek demam ke belom kan?*terharugilosss* jawapannya demam aku makin teruk!HAHAHA. Aku kalau dah selsema dan batok teruk apa aku buat semua serba tak kena tauu! lastlast cakap dengan ibu masak bubur je :)
Hah! aku nak cerita nih. yeh!yeh! aku menang untuk Lucky Winner Giveaway by Husna. Tak sangka pulak walaupon dapat no. 3 kan. Alhamdulilah ^^ sebenarnya aku dah lupa tauu aku ada join Giveway tuu. Tahap pelupa aku ni memang teruk sikit banyak sejak jatuh moto >.<
Buat mereka yang tak terpilih. takpe. maybe ada rezeki untuk Giveaway yang lain. inshaaAllah. tamo sedih sedih. 

Sekian.


Nota Jejari : semoga aku cepat sembuh dari demam ni. semoga terhapuslah dosadosaku aminn :') Kbye!

19 comments:

  1. Yeeaayhhh! Nad menang jugak..hehehe :) Tahniah Nad..

    P/S : Makan ubat and rest cukup2 tau!

    ReplyDelete
  2. alololo... demam lagi kesayangan beta nih... minum air masak byk2 tauuu... take a medicine jika perlu... btw tahniahh kesayangan beta mng GA nihh... kongsiii ? haha :D

    #GURAU JE !

    ReplyDelete
  3. congrats dear :)
    Jemput singgah ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/sugarscarf-fenomena-baru-pencinta-gaya.html

    ReplyDelete
  4. tahniah.. :) jangan lupa makan ubat taw..

    ReplyDelete
  5. Wahhhh tahinah nadddd ! Jgn lupa rest .. Allah bagi sakit sebab dia nak hapuskan dosa hamba-Nya .. :D

    ReplyDelete
  6. Wahh tahniah dear!!! Semoga lepas ni terus berjaya lagi

    ReplyDelete
  7. Akak suma letak dalam reminder.
    Memang pelupa jugak. Huhu.

    ReplyDelete
  8. tahniah.. tu rejeki namanya... hihi

    ReplyDelete
  9. Ya Allah, nadya, jage kesihatan ye... banyak2 minum air puteh, supaya demam nya cepat kebah....

    ReplyDelete
  10. ewahhh... rezeki. tahniah kak ^___^

    ReplyDelete
  11. wah tahniah!! hehe dan get well soon..mmg musim demam kot skrg..;p

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya