Thursday, August 21, 2014

Tutorial iklan nuffnang bawah entry

13 comments:

  1. rajin btol , siap buat tutorial lagi . hehe :)

    ReplyDelete
  2. yeap! coding ni je yang menjadi. dulu pening gak arr nak letak coding dia. banyak blog yang skip letak iklan bawah entri, kerugian beso tu.. hehehe.

    ReplyDelete
  3. Nadyya...dah lama wanie cari ni..nak buat tak jadi-jadi..huhu..nanti nak buat guna tutorial nadyya ni ea..thanks dear!

    ReplyDelete
  4. hoorayyy . jadi dahh kak nadya :D thankiss :*

    ReplyDelete
  5. Wah, bertutorial dah skrg ni..hehe..good tutor Nad :)

    ReplyDelete
  6. sy pun ikut step nuffnang bagi..senang..:D

    ReplyDelete
  7. tak ada mood lagi lah nak buat nuffnang ni. hmmm

    ReplyDelete
  8. akakdah try banyak kali nad, tp mmg tak jadi... huhu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya