Sorry -,-

Hai!Hai! selamat pagi!
sebenarnya nak cerita semalam semalam punya cerita!HAHAHA. Aku rasa time tuu malam malam laa kan. bukan main lagi nak publish komen awaiting moderation kan. aku nak cepat kan. aku apelagi tick laa semua kan. lagiponn dia sorang je comment tapi banyak jugak entry entry aku dia coment. sekali terus tertekan padam. whatttt? arghhhhh biar betol? sampai aku tekan refresh kottt. nampak tak kegilaan aku disitu?hakhakhak. adoiii -,-

too Amy Syeera soo sorry ok. tak sengaja laa. Nadyya da eksaited gak nak balas balik comment Amy, tapi terpadam pulakk. hadoii. cuaii betol. time tuu ngantok sangat kottt. hehe. Ekceli, Nadya da masokkan url blog Amy dalam bloglist Nadya tauu ^^


Sekian.




CONVERSATION

22 Comentarios:

  1. salam. alamak..macam mana boleh terpadam tu dear..OE kut...

    OE : Over Excited hahhahaha :P :D

    ReplyDelete
  2. @Cik Itah@RRPhahahahah mungkin la kak. OE sangattt nihh =p

    ReplyDelete
  3. Mesti dia merajuk tu. Huhuiii.

    ReplyDelete
  4. dah dua orang blogger yg terpadam komen ni..haha..

    ReplyDelete
  5. @Anis Ifham hahahah die sentapp ngok komen die takde >.<

    ReplyDelete
  6. hehehe..aiyok Nad..xtau! T minta Amy komen semula entry Nad :) Ngantok sgt ye :)

    ReplyDelete
  7. @Cik Mimie hahaha Amy da perasan comment die hilang.. hihi

    ReplyDelete
  8. Huhuhu...kecian. Boleh dijadikan pengajaran tu. Next time kalau mengantuk, jgn sesekali buat. Tkt silap tekan lagi...hehehe.

    Singgah beraya + klik mr.nuff (^^,)

    ReplyDelete
  9. alamak, sampai buat entry pasal ni. hehe. xpe. ^^,

    saya ingatkan dah komen tapi blog yang x dapat masuk ke apa. hehehe..

    kak KM tahu, saya merajuk x lama sbb saya pernah merajuk dengan kak KM(Karya Mahirah) gak XP

    and thanks masukkan saya dalam bloglist. saya pun ada masukkan blog sis dalam PELIKS saya ^^,

    ReplyDelete
  10. Alamak! *tutup mata*

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. @Amy J hahaha tulaaa pasal.. cian amy. hikhik

    thankss jugakk taww ^^

    ReplyDelete
  12. Pernah jadi jugak situasi macam tue kat akak.. memang terkedu depan lappy..nak nangis pun ada bila tertekan button delete tue..huhuhu
    tapi sejak tue memang hati2 dah la..hehehe

    ReplyDelete
  13. @♥ Mrs. Secretary ♥ kan kak?hihi lepas kejadian tuu memang bhati2 sgt ^^

    ReplyDelete
  14. Alamak, camne boleh terpadam..hihi..lepas ni kena hati2 lah yerk..amy j mmg rajin sangat komen blog orang kan..rajin !

    ReplyDelete
  15. ayoyoyo... await boleh jd lagu tuhhhh :D

    ReplyDelete
  16. nad.. awak pun jadi mabuk ketum mcm akak ke? hahaha...

    ReplyDelete
  17. alalala... ciannya dia... hahaha tape2... komen balik la je jwabnya...

    ReplyDelete
  18. xcited bebnor smpi tsalah tekan tu cik nad.. =p

    ReplyDelete
  19. hahahaha! amy j mmg buat terjahan kt semua blogggg... heheheheheh... tgh mamai eaa tym tu... hiks!

    ReplyDelete
  20. Haaa, cerita pasal terpadam komen orang. Kiera pon pernah terpadam komen orang. Bukan sikit terpadam yer. Masa tu excited sangat nak tekan publish. Haihhh~
    Adaa letak email tak kat komen? cer cek email n cuba publish balik komen yang terbuang kat email nad. Selamat mencuba :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD