Sunday, August 24, 2014

7 Things about Cik Nadyya -- Versatile Blogger Award

30 comments:

  1. Sangat ohsem award nie... Zumal pun tertag yer patut rasa macam nak singgah sini tadi ^_^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Zumal baru sempat jawab... Jom tengok http://duniazumal.blogspot.com/2014/08/the-versatile-blogger-award.html

      Delete
  3. Wah, tiada rahsia antara kita la lepas ni..ekekeke...thank tag Cik Mimie, nnti Cik Mimie buat yer..:-) bab masak2 kite sama :p

    ReplyDelete
  4. Wahhh, sikit demi sikit dah tahu perihal nadyya . huhuhu. Btww, Tahniah pada yang terTAG tu, mohon jawab. Heeeeeeee :P

    ReplyDelete
  5. Hahahaha.. asal tak letak manja sebab minat pinkk.?? hahah :P
    hahaha.. thanks tag syaz .. nanti syaz join gakk.. hihihihi.. :D
    yang last tu best.. kawen la cepattt.. oke.. hahahha :D

    ReplyDelete
  6. bak mai shawl dekat akak...hehhhehe :D akak rase muke akak tak sesuailah pakai shawl, sebab susah nak pakai speact pastuh... hehhehe :D

    ReplyDelete
  7. Hahaha. Akak nanti kahwin jangan lupaa ajakk.nak tgok akak. Hahaha. Mesti lawooo. :p

    Thanks tag. Nanti le update. Skrang lappy tak de wuu. Sadiss lifeee nii. \(*T▽T*)/

    ReplyDelete
  8. thanks :D nanti kita jawab hee btw, sama laaaaa pink...hee cita cita wedding nanti pun nak vintage pink and white..walaweehhhh berangan heeee

    ReplyDelete
  9. nad weiii, sama plak minat shawl tuh...tengah dok gilerkan wide shawl ni...window shopping jelah kat ig jawabnya..hahaha..tq nad tag

    ReplyDelete
  10. pehh kena tag. macam teruja je nak buat tapi tak faham lah pulakk :'((
    tolong eksplen pleasee

    ReplyDelete
  11. hahahaha . boleh tahan jugak perangai kak nadya . sama laa kak , yaya pun pilih memasak dri mgms . kalau yaya mgms rumah perhh memg beruntung . haha

    ReplyDelete
  12. Hebatnya susah nangis...akak ni senang nangis...kakaka...

    ReplyDelete
  13. yesssss! yang no 7 tu suka baca. repeat banyak kali pun tak jemu. hahaha xDDD

    ReplyDelete
  14. hahaha. awlolo. comel betul adik akak ni haa. hati keras rupanya. kekeke. thanks syg sbb sudi panjangkan lagi tag ni :)

    ReplyDelete
  15. Ena pun agak kuat sentap.. walaupun happy go lucky, tapi memang dlm diam agak pendendam.. T_T..

    ReplyDelete
  16. bagusnya award nie..lbh mngenali blogger g2..:)

    ReplyDelete
  17. same la kite..susah sgt nak nangis.hehe..thanks tag ain

    ReplyDelete
  18. huhu..so sweet meh .. siap dgn pic sekali ..:D ..tergelak kecil bila baca :>

    ReplyDelete
  19. haha, boleh lak macam tu yang bab nangis tu xP

    saya x mnat sangat pink. tapi hp pink juga, tuala pink juga, baju pink juga -.-

    saya pun nak kawen juga!!!! sobs T_T bilalah dapat kawen ni. muahaha. nnti jangan lupa jemput kita ^^,

    sama kita peminat novel and shawl :D

    ReplyDelete
  20. salam. kuat ketawa rupanya budak ni :D

    ReplyDelete
  21. Kita pun teringin shawl gaza tu tapi tak berduit.. tsk tsk

    ReplyDelete
  22. pink -_- eee pink.. hahak Nad suka pink -_-

    ReplyDelete
  23. AHAHAHAH sama la kitaaa, tapi kita hati tisu. cepat nangis gak T_T

    suka masak, pengumpul shawl sampai emak bising tu memang sebijik perangai kita haha

    ReplyDelete
  24. Assalammualaikum CIk Nadyya

    Kita singgah sini...
    No 3 kita sama lah... hihi ^^ Ani pun suka pendam jugak.

    ReplyDelete
  25. fakta saya dengan fakta cik nadia takder pon yg sama.....pink dan wanita berpisah tiada..HAHAHAHAHAHAHAHHA....

    ReplyDelete
  26. Salam pergenalan.. Nama Saya jalalboy dan Ini laman Web saya http://adf.ly/bC0Rz.. Harap jika ada salah silap dapat perbetulkan dan bantuan dapat diberikan http://adf.ly/bC0TQ

    ReplyDelete
  27. HAHAHAHAHA terbaiklah gambar pertama tu xD Bhahaha samala.. novel borong banyak-banyak tak terbaca xD

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya