Saturday, August 16, 2014

Wordless Saturday #2


InshaaALLAH, Ameen ^^



Sekian.

22 comments:

  1. Suka bila ada kawan tegur macam ni :)

    ReplyDelete
  2. Sweet nya ada kwn yg macam ni . Mudah bagi nasihat and tegur bila ada yg tak kena kat diri kita . :)

    ReplyDelete
  3. so sweet ... terharu dengan persahabatan yang macam ni .. in shaa Allah

    ReplyDelete
  4. Kawan yang baik adalah kawan yg saling mengingatkan...yg mengajak ke arah kebaikan...best kan ada kawan macam ni...

    ReplyDelete
  5. adiikk aina selalu macam ni. ehehe, kalau time aina pakai tudung bawal dan terbelit over. huhuhu.

    ReplyDelete
  6. @Aina Akmal wah. bagus la. saling mengingati. adek yg baik. hoho

    ReplyDelete
  7. Tak salah saling ingat mengingatkan sesama kita.

    ReplyDelete
  8. kawan yg baik adalah kawan yg mengajak kita ke syurgaa :') yaya selalunyaa , family yg tegur yaya kalau.. kawan2 rasanya tak pernah tgur .. hehe . rasanyaa laa . hehe

    ReplyDelete
  9. pakai la mcm mana pun... lilit ke, ikan bawal ke, tapi mesti tutup dada...

    ReplyDelete
  10. bestnye kalau dapat kwan mcm nie :)

    ReplyDelete
  11. kawan yang baik adalah kawan yang membawa kita sama-sama ke syurga.

    marilah kita sama-sama saling mengingatkan ^^,

    ReplyDelete
  12. Yaaa, teringin nak ada kawan macam ni :'(

    ReplyDelete
  13. susah nak cari kawan yang macam tu sekarang ni :)

    ReplyDelete
  14. itu lah yg di namakan sahabat.. saling menegur :D

    ReplyDelete
  15. bagusnya dapat kawan macam ni :)

    ReplyDelete
  16. salam. aloo..sweetnya kawan macam ni :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya