Monday, August 25, 2014

Segmen Blogwalking : When I Was A Kid by Aina Akmal

Hai! Hai!
Baru nak merajinkan diri menaipp panjang lebar! HAHAHA time demam mood jadi malas gilagila!! cuba jugak nak merajinkan. 
Hee ok jom join segmen dari Aina Akmal adekku comel ni :)

*klik banner untuk join*

Kalau nak cerita masa zaman kecik kecik dulu rasanyaa 1 entry pon tak cukup kott. HAHAHA ok, masa aku kecik kecik rumah aku betolbetol sebelah rumah atok aku. soo nak dijadikan cerita aku memang berkawan jela dengan adek lelaki aku dan pakcik pakcik muda aku. adik aku muda 2tahun dari aku, sorang pakcik aku muda setahun dari aku, dan pakcik lagi sorang muda 4tahun.

Bila da berkawan dengan laki paham paham jela. dieorang main gasing, aku join. dieorang main guli, aku join. dieorang main layang layang, aku join. dieorang pegi mancing, aku join jugak. dieorang panjat pokok, aku join. dieorang masok parit, pon join jugak! HAHAHA dan macam macam laa. ade sampai satu tahap. nampak permainan perempuan. aku terusss cakap "Eeeee macam perempuan!!!" *Ehh? Habes kauu bukan perempuan ke?HAHAHA* 


Sumber: Google

Tuulaa padahnyaa sampai terlupa rupanya diri sendiri ni PEREMPUAN :p tuuyang bila dah besar perangai agak kasar. naseb la pemakaian aku tuu ayuu tauu. nampak la jugak keperempuanannya..HAHAHA >< tapiii bila da besar tak suka pulak bkawan dengan laki. yelaaa, maluu kottttt -,-


Sekian.


Lain kali aku cerita lagi kisah kisah masa kecik ye. tuuu ponn kalauu rajin laaaa~ HAHAHA. Kbye!


Tamat : 1 September 2014




24 comments:

  1. seronok jer baca kisah zaman kecik..:)

    ReplyDelete
  2. Huhh..main guli..lama dah tak main...

    ReplyDelete
  3. hahaha . terbaikk ahh kak nadya ! ahaha . lawak .

    ReplyDelete
  4. hahaha,, setakat masa kecil-kecil dulu, tak adalah main parit... saya cucu sulung. so, tak ada 'abang2' untuk nakal bersama.

    selamat berblogwalking ^^,

    ReplyDelete
  5. saya tag cik nadyya dalam segmen ni ^^,

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  6. Kalau nak dicerita zaman kecik-kecik dulu memang tak habis la ye dak?hehe...selamat bersegmen dear..

    ReplyDelete
  7. lasak beno hakak kite ni.. hahaha xDDD

    ReplyDelete
  8. Akak. Kita gengg. Hahaha. sep sikit. Hahaha. Best gilaa time tuu. :) bila time kecik. Semuanya main dengan laki. Sekarag nak tgok muka laki pun segan.hahaha. tak keluaq suara ni nak cakap. Hohihi (´ε` )♡

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-when.html.
    Check ye. Thanks sebab sudi join.

    ReplyDelete
  9. Sally ni...masa kecik jadi pemerhati je..kekeke...sbb abg dgn kakak yg conquer semua mainan :(

    ReplyDelete
  10. Hahahaha..permainan dulu-dulu memang best kalau nk dibandingkan dengan zaman sekarang..x extreme langsung..huhu :p

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan...dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya

    ReplyDelete
  12. salam hye kak , best jew bce pengalaman akak zaman kanak2 dlu . btw ktew dri segmen yg sme
    http://mrs-ohsehunnn.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid.html

    ReplyDelete
  13. salam. selamat bersegmen sekali lagi hihi

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  15. Wah best nya ada pakcik muda. Hehe. 1 entry memang x cukup kalo nk cerita zaman kecik :)

    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  16. serious memnag kasaq dari kecik ni..hehehe :)

    datang dari segmen yg sama :)
    http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama.. good luck dear ~ :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  18. hai KB.. selamat bersegmen..

    singgah dr segmen yg sama..

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  19. samelah kite...akak pon kecik2 main guli, layang2.... arwah abah akak selalu risau giler bila akak panjat pokok....ahhahah alhamdulillah tak pernah jatuh dari pokok...ehheh :D

    ReplyDelete
  20. salam... singgah dari segmen yg sama.. Good luck!

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  21. Bhuahaha masa kecik berkawan je ngan kazen.. kekadang kami macam switch jantina tau.. ish ish ish tak patut.. dia tu memang saja nak tunjuk "kepondanannya" yang dia banggakan tu.. tu masa kecik.. sekarang bila jumpa kontrol macho =m=lll Yun Sing pun macam lompat meja la ni la tu la.. tu yang my mum pening tu xD

    ReplyDelete
  22. ooooit buleh tahan jugak awok ni yee kekeke.. CT dulu kawan tak ramai sebab duduk kat taman prumahan jauh dari kawankawan lain..

    CT datang singgah sini.. Maaf lambat baru ada masa menjenguk..
    Done follow sini lama dah..
    Jemput singgah -- When CT Was A Kid

    Jemput Singgah :D
    Komen Sikit Wajah Baru Blog CT

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya