Friday, August 15, 2014

Header Baru!

Hai! Hai! Salam jumaat semua :)
Nak cerita nih. aku nih tersangat suka singgah satu blog ni tau. beliau suka tukar tukar wajah blognya. kiranya kalau aku nak tukar wajah blog aku. blog beliau jadi inspirasi aku la. HAHAHA.  blog dia memang nampak simple tapi comel tauu. macam blog aku jugak la. err? krik krik krik
Credit: Aina Akmal

Siapakah ? namanya Aina Akmal. Ok, ok, header nih beliau yang buatkan. aku berkenan sangat kat header dia pakai aritu. aku cakapla aku nak header sebijik macam header beliau guna tuu.HAHAHA nampak tak kegedikan aku disituu? aku nihh kalau da suka tuu. memang nak sebijik macam tuulaa. ekk. bole eh macam tu? lalala.

jom pakat ramai ramai terjah blog beliau. blog beliau bertemakan personal. ada mini novel tau. dan beliau seorang peramah jugak. dan sekarang beliau tengah rajin tauu nak tolong editkan blog. jangan risau. free! 



sekian.


Nota jejari : too Aina Akmal --- akak dah masokkan awak dalam bloglist akak tau dekat Awesome Blog. Hee awesome sangat! HAHAHA. jangan terkoyak pulak dah baca entry ni. krik krik krik. Kbye!

27 comments:

  1. simple dan menarik haeder tu kan...

    ReplyDelete
  2. Hehehehe..Simple and nice :) Selalu terjah blog Aina baca e-novel 'Skylove'..ekekek :)

    ReplyDelete
  3. Makkkkkkk aiiiiii .. Header kat sini lagi la ber-style .. Tak leh jadi nih , xley jadi , xley jadi . huhuhuuuu

    ReplyDelete
  4. siyes cantik header baru nie !
    nampak stylo sangat ~

    ReplyDelete
  5. cantik... simple dan nampak corporate... akak suka mcm ni... =)

    ReplyDelete
  6. wah, lawa-lawa. rasa macam nak tukar header juga je. heeeeeeeeee

    ReplyDelete
  7. untung la dapat header baru . untung laaa .hehe :D

    ReplyDelete
  8. Hahaha. Sukaa eh singgah blog aina? Lahaii. Hahaha. Akak macam tau2 je aina ada hobi suka kembang. Lols. Btw thanks sebab masukkan dalam bloglist. Hehe. Big thanks 4 everything. (★^O^★)

    ReplyDelete
  9. @Aina Akmal hahahahaha tahu je. da dapat detect aina suka kembang2. errrr krik krik

    thanks jugak buatkan header tuu. hihi

    ReplyDelete
  10. Wah3..cantik la header..tak pandai btol nak buat header yang cantik dan simple macam ni..

    ReplyDelete
  11. Simple. Kita pun suka yang simple-simple jugak. hehe.

    ReplyDelete
  12. Simple dan kemas...tak sakit mata :)

    ReplyDelete
  13. yang hujung sekali, kedip2 tuh paling catchy sekali!

    ReplyDelete
  14. Mummy punya header pun sipi2lah sikit.. haha.. nak jugak.. singgah menabung

    ReplyDelete
  15. Simple ja nampak tapi smarttt. styleeeee :))

    ReplyDelete
  16. Simple but Awesome. Goodddddd :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya