Friday, August 8, 2014

Wordless Friday ~

Selamat pagi dan Salam Jumaat semua!
mood hari ni tak berapa nak sihat. tetappp nak hadappp blog.
ada someone says "Sehari kalau tak hadap blog tak bole ek?" 
krik krik krik
Semoga cepat sihat ye wahaiii Nadyya :)

Macam ni kott gaya aku sekarang! HAHAHA. sekiann

- Malaikat Pertama akan mengambil selera makannya
- Malaikat Kedua akan mengambil rezekinya
- Malaikat Ketiga akan mengambil kecantikan wajah(pucat)
- Malaikat Keempat akan mengambil dosanya


Nota Jejari : Semalam Wordless harini pon Wordless. K layan jelaa ~ Kbye

21 comments:

  1. semoga cepat sembuh awak.. :) rest cukupp ea...

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh.. biasa la tu blog ni susah nak tinggal kan hahha :D

    btw selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  3. @Noura Qifays hee thanks awak ~ kalo da hadap blog xdenya nak rest. errr :p

    ReplyDelete
  4. @Time Traveller tulaa pasal., parah dohh :p

    selamat hari raya jugak ^^

    ReplyDelete
  5. Jgn lupa makan ubat nad :) semoga cepat sembuh..hehehe..blog memang xbleh ditinggalkan :)

    ReplyDelete
  6. salam. huuu..setakat dua tiga hari bole kut tak ngadap blog..tapi tak sanggup lama+ huhuhu...

    apapun..semoga cepat seumbuh ya dear..

    p.s menabung oldtown kat sini :))

    ReplyDelete
  7. @Cik Itah@RRP hahaha kan? sayang btl ;p

    thanks kak ^^

    ReplyDelete
  8. sama lah kita cik nad oi... cendol tersumbat dan meleleh2 ni ha... get well soon...

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh..saya pun dah start selesema dan sakit tekak :(

    ReplyDelete
  10. Moga cepat sihat yer Nadyya... Ubat jangan lupa makan ^_^

    ReplyDelete
  11. hahaa semoga cepat sembuh , x syok sakit waktu weekend hihi

    ReplyDelete
  12. Makan ubat taw.. hehe.. rindu blog laaa tuu :p

    ReplyDelete
  13. semoga cepat sembuh ye... bersabar tau, sakit tuh bagus, die menghapuskan dose2 lalu... :D nnt dah sehat, dtg terjah blog akak ye...minggu depan insyaallah nak publish travelog

    ReplyDelete
  14. ehhh nad pon tak shiat jugak ari jumaat tu :D kita sama :D hahahah high5 jom :P

    ReplyDelete
  15. macam lebih kurg je dengan saya.. :)

    ReplyDelete
  16. sini pun xde T___T

    semoga cepat sembuh ^^,

    saya ada terbaca pasal malaikat2 tu kat satu novel. memang apa yang setiap ALLAH uruskan tu sangat hebat ^^,

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya