Wednesday, February 17, 2021

header baru :)

Assalamualaikum


Hi! sajaaa nak try buat header. maklumlaa dah lama tak buat kan, try yang simple simple dulu. macam tak berapa sangat header nih, HAHAHA

18 comments:

  1. Wah! Penuh bunga. warnanya pun ceria!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh aah.harap blog nii dgn penuh keceriaan la lepasni xD

      Delete
  2. Replies
    1. tak sangat ponn, tetiba nampak macam cantik pulak :)

      Delete
  3. pendapat saya...header ni mcm penuh sangat bunga tu. Cuba letak bunga yang simpel mcm sejambak atau sekuntum dua bunga dengan nama kat sebelah kiri atau kanan..mungkin nampak lebih ringan.
    saya pun tengah dok fikir nak buat header baru...template baru pun rasa mcm gatal tangan jer nak tukar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa yeke. maybe bunga rose banyak sangat kutt. haha
      terima kasih yeee.

      boleyyy tukar2 template tuu, header confirm kene baru jugak :)

      Delete
  4. so flowery !! cantik.. i pun mmg fikkir nak buat header baru tapi tak creative

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sy, nii header paling malas sy buat. hahahah xP

      Delete
  5. munga munga header akak. cantik. hehe

    ReplyDelete
  6. wahhhhh nampak ceria header ibarat hati berbunga-bunga hehehe


    *Hai Hud! comelnya dia! Acik Ana gewammmm lahhhh hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tulaaa, bunga2 nii nak bg meriah sikit blog ni.hehe

      haha masa baby tuu comel, skng susah da nk amik gambar comel2 >.<

      Delete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD