Wednesday, February 10, 2021

10 day you challenge - 5 foods

Assalamualaikum

kenangan masa kat wonderfood museum,penang.

challenge ke 5 niii paling saya sukaaa, sebab saya memang peminat makanan dari dulu, sebab tuu badan susah nak turun badan hah.. beriyaaa tauuu. berat da turun 5kg lepasstuu takde mood dah diet, da berat naik balik 1,2 kg dah. aduyaiii -.-


pertama, makanan semua yang ada kat seoul garden. sebelom pkp, wajib makan setiap bulan >.<


yang kedua, semuaaa yang ada makanan yang ada kat mrdakgalbi! HAHAHA,my favorite selepas seoul garden. HAHA


makanan ketiga still makanan korea okayy. Myeongdong toppoki. sedap,lazat dannnn nyummmy :)


makanan keempat baru makanan malaysia. disebabkan orang tanah air johor, so memang peminat laksa johor sejak mengandungkan Hud lepastu kekal ke sekarang *tapi sekarang tak mengandung pon tau* ok,sampaiii jadi sukaaa.


kelima nii pulak, spaghetti laa tapi tak kisah masakan apa, tetap sukaaa! heee penahh laa masak spaghetti masak lemak cili api, sedapppp jugakk. rinduu pulak nak masak tuu lagiii! nomnom

untuk join -- 10 day you challenge
10 day you challenge - one picture
10 day you challenge - 2songs
10 day you challenge - 3films
10 day you challenge - 4books

Nota: tadi try godeh code code nih, tetiba lupaa nak save, jadinyaa list bloglist terus hilang! sedihhhh. esok baru setting balik, hmm Kbye.

2 comments:

  1. Salah timing akak datang sini time perut tengah lapar hahaha

    ReplyDelete
  2. Rindu nak makan dekat Mr Dalkgalbi tu... Sedap kannn

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD