Thursday, February 25, 2021

day 7 - selebrity crush anda.

Assalamualaikum

hi! kalau dah nama selebriti nihh memang akuu sukaaa artis korea jaaa. sebab dieorang comel kutttt. HAHAHAHA sorry laaa sesiapa yang tak minat korea tuuu xD sebenarnyaaa ramai jadi pujaan hati aku niii, tapiii aku pilih 2 orang ehh. kangg ambik ramai ramai korang mesti cakap aku overrrrr kan? hehehe.


Gong Yoo.

Aku minat dia nihh sejak aku layan Goblin. ada sesiapa da layan goblin ke? aku dah repeat drama nihh lebih 5 kali aku rasa. yanggg lain aku repeat part yang best best jaaaa. walaupon dalam tuu banyak hantu.. aku rasa cerita niiii penuh dengan kesedihan. tapiii last last sweet K. hmmm dah rindu nak tengok balik ni. HAHAHAHA. selain tuu movie train to busan. yangg nii pon aku repeat banyak kali jugak. maybe lebih 3 kali kuttt. cumaaa drama baru dia jaaa aku tak layan lagiii. mood nak tengok drama korea baruuu. tak datang datang lagi mood nyaaa. hehehe.


Lee Min Ho

Lee Min Ho niii aku minat diaa sejak dia berlakon drama The Legend Of The Blue Sea. dia nampak handsome melampau okayyy. niii aku ulang ulang tengok drama niii lebih 5 kali. hahhh sama jelaa macam goblin tuu. akuu rasa diaaa nampak serasi betul dia berlakon dengan Jun Ji Hyun tuu. yang penuhh dengan lawak and cantikkkkk. 

8 comments:

  1. Shida pun suka watak Goong Yoo dalam train to busan..kenai dia pn melalui movie tu juga hehee..Lee min ho..kenai nama sbb pemes sgt kat malaysia..tp rupa dia kdg2 boleh lupa huhuu..Sorry ^_^

    ReplyDelete
  2. i confuse with this both hahaha ... suka tertukar diorg punya nama... i tak minat korea bukan sbb apa, just cannot handle the language.. rasa mcm tak sedap telinga dgr.. itu ja... padahal yes diorg smua handsome & lawa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa yeke? sorry yaa. sbb sy mmg minat suara nya. hahahah

      Delete
  3. ya ampun...dua dua ni kita minat sangat. Gong Yoo, lee min ho dan Ji chang wook.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhhh. boleh tersamaaaa pulak ekk.. lepas sy google td, ji chang wook handsomeee benar yeee. hikhik

      Delete
  4. nina suka channing tatum saja. haha

    ReplyDelete
  5. Cik tk kenal gong yoo pun dari train to busan. Siriyess best citer tu.

    Lee minho dalam legend of blue sea pun best. Satu lagi dalam city hunter. Suka tengok dia dalam drama tu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD