Saturday, February 13, 2021

10 day you challenge - seven wants

Assalamualaikum


Alamak, challenge harini macam susah pulak! semua benda yang aku nak macam dah ada jeee semua tuuu.

teringin nak beli rumah yang pertama, dan lepas tuu bolehh beli macam macam heee. sekarang ponn da beli macam macam sebenarnya tapiii laki suruh stop duluu, kang nanti da beli rumah tak larat pulak nak angkat barang semua tuu kang! maklom laa sekarang sewa rumah flat jurrr, nak bawak kebawah satu kejeee tu HAHAHA.

Bilaa dah ada rumah mestilaa nak 1 bilik khas ala ala mini library gittuw, sekarang dah ada laa rack buku banyak kat ruang tamu tuu, tapiii tulaa biasalaa ada anak kecik kann, tak selamat buku buku tersusun tuu k. HAHA -.-

Lepastuu mestilah nak dapur impiannn kan, tak dapat yang macam nii ponn, yang penting kemas dan teratur laaa, mata ponn sedap je memandang je kan. hehe tapiii kalau boleh tema nak versi black. rasa cantikkk sangatttt :)


Disebabkan masih mood nak kurus kan, so selain tuu impian nak ada mini gym sikitt, hehe. kat rumah dah ada basikal exercise 1 dengan harapan nak tambah lagi satu alat, nak laa treadmill 1 tapii tulaa hargaa nya ponn cantikk kot.. dapat minii pon da happy kott. hikhik

yang kelima nii, disebabkan sekarang laki tengah mood study pasal saham, so harapan isteri nyaa harap dia berjaya dengan saham dia lepastuu biar dapat banyak banyak duit, gittew xD

keenam pulak, dengan keadaan sekarang nii, dengan harapan covid19 cepat cepat hilang, ameenn. korang jaga kesihatan baik baik yee, jangan lupa makan vitamin C setiap harii okayy!


yang ketujuh, opcorse nakk happy familyyyy, insyaallah :)

#kehendakk selalunya tak semesti nya dapat kan.inshaallah apa yang ada sekarang syukuri selalu laa kan :)

4 comments:

  1. Cik TK pun nak dapur versi black! Satu, nampak elegan. Dua, kalau kotor tak nampak sangat. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang last tuu betul ! xde laaa nampak sgt kan,,haha

      Delete
  2. klu ada gym dlm rumah, best kan !!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD