day 4 - apa yang anda buat sebelum tidur.

by - 9:41 PM

Assalamualaikum


hi! selalunyaa sebelom tidur nii, akuu akan ulang ulang buat benda yang sama jaaa. main dengan anak, hadap blog, hadap phone, basuh baju, sidai baju dah beres semua baruu laa boleh tido dengan tenang. HAHAHA xD 

sebelom tido pastikan tengok anak dulu. tido tenang ke tak. my fav view sejak 2 tahun lepas :)

You May Also Like

8 Comments

  1. ini betul! pastikan anak tdo dulu baru kita boleh tdor lena kan

    ReplyDelete
  2. hadap blog! pastu scroll twitter. and tidur.. mungkin lepas kahwin, berubah laa kot rutin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha lepas kawen lain, lepas ada anak pon lain xD

      Delete
  3. Amboi, cerianya Hud dalam gambar tu!

    ReplyDelete
  4. Sebelum tidur, tepuk-tepuk anak bagi dia tidur, lepas tu kita pun pejamkan mata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nii kerja laki.. nadyya perati dari tepi jaaa.hehe

      Delete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD