Saturday, February 27, 2021

day 9 - genre siri tv/movie kegemaran anda.

Assalamualaikum

Hi! siri tv or movie nii yaaa. aku sebenarnyaaa sangat jarang tengok tv. maklomlaaa tv da rosak. 2 kali beli tv. dua dua dirosakkan oleh Hud Mikail yangggg banyak sangat akal tuuu. feninggg laaa mamanyaa. so jalan penyelesaian nyaaa tak payah repair or beli tv baru. HAHAHA

Masa aku mengandungkan hud, akuu memang rajin layan drama korean dekat viu. sebabbbbb ada subtitle malay. senangggg pon senangg, tak payah bayar. sejak sejak viu banyak sangat iklan berbanyak aku jadiii feeedup sangat! HAHAHAHA nampakkkk benar kedekutttt kan? hekhek.


okayyy berbalik tajuk, genre siri tv atau drama memang layan cintan cintun dan serammm. HAHAHA contohnyaaa drama korean yang aku layan semuaa cinta cinta jaaa. aku bukan sejeniss taksub korean drama sampai semua cerita aku layan, aku layan drama yang terpilih jaaa seperti full house, secret garden, my love from another star, let's eat season 1, goblin, the legend of the blue sea, the descedant of the sun and touch your heart lepastuu ada lagi 2 drama.. tapii aku lupaa sebab drama tuu da lama sangat. HAHAHA

cerita seram nii tak banyak sangat layan.. sebab dah kawen da takde masa sangat nak hadap movie movie seram ni. hehe. yang aku ingat sampai sekarang, final destination semua season aku hadap. nampak takkk dia punya suka? padahal cerita tuuu buat orang terkejot jaaa. sana sini tetiba ramai sangat orang mati. hishhh serammmm kuttt >.<


7 comments:

  1. hahahah dah kwen focus hal lain pulak :)

    ReplyDelete
  2. Naim layan korea atas tajuk movie best2 ja haha

    ReplyDelete
  3. korea drama ni mmg fav ahkak...
    tetiap malam mesti layan b4 tido hehehe...

    ReplyDelete
  4. Haha dulu2 cik tk pun rajin layan viu. Bila banyak iklan terus malas dah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD