Tuesday, February 23, 2021

day 5 - apa yang anda buat apabila bangun tidur.

Assalamualaikum

wah! bestnya budak comel nii tido xD

Hi! kalau waktu kerja nii, bangun bangun mestilaa tengok handphonee dulu,tengok jam pukul berapa time tuu. lepasstuuu mesti terburu buru bangun pergi ke dapur sebab nak masakkan makanan hud tuu untuk makanan tengahari. lepastuu dah kena bersiap pergi kerjaa, sebelomm tuu singgah laa beli makanan sarapan, hantar hud pergi rumah pengasuh dan pergi kerja. akuu biasanya waktu lunch tak makan, sama laa ngan laki aku tuu. sejakk nii makanan aku tuu tukar kepada minum ESP shaklee jurrr. memang kenyang sampai ke petang okayyy ;)

kalau waktuu tak kerja pulakk macam sabtu ahad nii, bangun bangun still sama laaa hadap phone tengok jam pukul berapa. lepastuuu guling guling and tunggu laki balik dari beli makanan sarapan tuu. makanan sarapan aku waktu cuti memang sama jaa okay, nasi kerabu. aduiii rinduuu nya nak makan. rasa lama pulak nak tiba hari sabtu nih. HAHAHA ceh, padahal harini baru jaaa hari selasa kan xD

7 comments:

  1. Kira hujung minggu memang fixed menu nasi kerabu eh? Dapnya 😊

    ReplyDelete
  2. Bangun tidur, terus capai tuala masuk bilik air heheheheee.

    ReplyDelete
  3. hahaha hari cuti la best, boleh guling guling dulu kan hehehehe

    ReplyDelete
  4. Wah nasi kerabu sedapnya!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD