Monday, February 8, 2021

10 day you challenge - 3 films

Assalamualaikum

Hi! harinii update entry awal sejam sebab harini mood nak buat kek kununnya esok anniversary ke 3tahun kann.hehe first time nak try laa buat kek.. kalau jadi boleh post kat blog nii. kalau tak jadi diam diam je kot! HAHAHA


sebenarnya tak layan sangat filem,filem nihh. drama tuu layan laa tapiii sekarang da lama jugak tak layan ni. hehe. 

movie ejen ali

first time layan movie cerita cartoon. HAHAHA layannnkan laki nak tengok cerita nih kat panggung wayang. not bad laa. terusss minat ejen ali okayyy xD

train to busan

yangg nii masa baru baru keluar, aku rasa lebih 5 kali duk ulang ulang tengok cerita nihh. peminat hero lelaki nihh. Gong Yoo nihh, sebab tuu aku suka drama goblin. tu lagi laa lebih 10x aku duk ulang ulang tengok. HAHAHA yangg penting cerita nihh best dannn penuh emosi K -.-

istanbul aku datang!

okayyy, ketiga nihh aku sebenarnya tak ingat aku minat movie apaa. sebabnyaa jarang tengok tv kan. soo ni antara movie yang aku minat okayy, sebab nyaa ada Lisa Surihani nii. comel dan sweet sangat dia dalam cerita ni. weeee.

untuk join -- 10 day you challenge
10 day you challenge - one picture

3 comments:

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD