Tuesday, February 9, 2021

10 day you challenge - 4 books

Assalamualaikum


Hi! yes, challenge nii paling sukaa, memang sejenis layan novel kan cumaa sejak ada anak nii perlukann waktuu free andd kena ada moodnyaa jela. HAHAHA!


Novel Encik Sayang dan Miss Sweetheart. novel paling paling aku suka sebabbbbb terlalu sweet k, baca kali kedua ke ketiga ke tetap tersenyum sorang sorang. aduyaiii kenaa carik balik novel sweet gilaa nihh >.<


novel Mr London Ms Langkawi nii memang best laa..nak setiap novel novel Herna Diana best best and lawakkk. baca banyak kali pon x bosan >.<


Novel Akhirnya Aku Kahwin still penulis Herna Diana, aku memang peminat novel nii. lawak, lawak, dan lawak. yang paling pentingggg best okay :)


terakhir, Novel 3 Kata Hati nii ada laa part complicated tapiii jalan cerita dia memang best, tak membosan kann. anddd tetap ada part yang membuatkan aku tersenyum dan terbayanggg. Ehhh!

untuk join -- 10 day you challenge
10 day you challenge - one picture
10 day you challenge - 2songs

1 comment:

  1. Nampak sangat akak dah lama tak baca novel. Satu pun belum pernah baca lagi. Tapi, rasanya akak ada novel Sara Aisha dan Norzailina Nordin tu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD