Saturday, February 20, 2021

day 2 - cara anda berfesyen.

Assalamualaikum


cara aku berfesyen nii jenisss simple simple jaa, contoh macam pegi kerja nii, baju blouse + pants + shawl. tapiii versiii malasss laaa, HAHAHA takkan pakai baju kurung or jubah. aku pakai dua benda nii time raya or majlis kawin. selainnn tuu memang dalam almari. ahaks. lepastuu tudung bawal nii bilaaa aku teringin pakai baru pakai okayy. tuuuyang kalau pakai selalu tak menjadiii. tahap kesabaran agakkk rendah sangat. HAHAHA xD

Kalau pergi keluar jalan jalan or beliii barang keperluan. t-shirt + pants + tudung sarunggg. HAHAHA nampakkk takkk tahappp kemalasan tuuu macam mana? biasalaaa dah ada anak niii semua benda nak cepattt okay.. kalau aku rajin sikitttttt baru pakai shawl. ituuuu ponnn shawl IRONLESS okayyyy. nasebbb dapat lakiii jenisss tak kisah. diaaa lagi sukaa aku tak pakai pape. maksod nya tanpa makeup (bedak+gincu). sejak sejak diwajibkan pakai mask. memang dua benda nii tak pakai langsungg K, timeee kerjaaa jaaa baru pakai. hikhik.

Sekiannnnn

6 comments:

  1. sejak2 wajib pakai mask tak suka make up juga sbb nanti lekat dekat mask then nmpk kotor

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. senang jugak kalau tak makeup sebenarnya ni :)

      Delete
  2. sekarang kalau jalan tak pakai mask, nampak pelik hehehe

    ReplyDelete
  3. dtg covid ni memang mls nk bersiap. nk iron tudung pun rasa malas apatah lg make up

    ReplyDelete
  4. sama la sejak kena pakai mask mekap up memang x pakai.. bab berpakaian kalau zaman muda2 ni bershawl bagai ikut gaya.. bila dah 30an ni pakai tudung sarung jer senang..

    ReplyDelete
  5. Haha cik tk pun sejak pakai mask ni tak pakai mekap juga. Nanti kotor mask

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD