Wednesday, February 24, 2021

day 6 - gambar pada skrin telefon anda.

Assalamualaikum


Hi! simple jaaa guna theme dari phonee jaa. jenis aku tak berminat sangat tukar tukar background phone. sebab handphoneee aku sejeniss cepat prob sebab semua video anak kalau boleh nak simpan dalam phoneee jaaa. soo phonee jadi hang laaa. lepastuu marah. HAHAHA. n thennn setiap setahun lebih 3 kali clear kan gallery. kauuu rasa. haihhhh masalah aku video anak selalunya memang takkan buang laa. HAHAHA sebab taknak ambik gambar, budakknya tak reti diam. gambar nyaaa jadi blur. so video jelaaa harapannya. heeee

Kbye.

13 comments:

  1. sebelum clearkan gallery, dah masukkan smua dlm storage eh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. simpan dalam computer dulu.hehe.. kalau hilang boleh meraung tu xD

      Delete
  2. Hehehe... As suka letak gambar sendiri tapi sekali letak lama juga tak tukar-tukar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. okaylaaa. sy xleyy letak gambar sendiri.hahahah

      Delete
  3. simple jak wallpaper fon kak nad ni hehe

    ReplyDelete
  4. biasa orang letak gambar anak or family kan hehe

    ReplyDelete
  5. takpe nanti boleh upload kat cloud mudahan kalau fon jem ke ape, at least ada backup simpan kan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelom ni ada letak kat cloud gak. tuu ponn tak cukup tempat. kenaaaa ada account banyak. sy tak rajin nak create byk2. hahahah

      Delete
  6. Siapa ada anak memang penuh gallery dengan gambar/video anak je kan..hehe

    ReplyDelete
  7. Haha adik cik tk yang dah ada anak tu pun fon dia penuh gambar ngan video anak dia!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD