Friday, February 26, 2021

day 8 - hobi anda

Assalamualaikum

hi. cakap pasal hobi niii memang banyak sebenarnya. tapi aku bagitahu 3 jelaa yee :)


first nii, hobii yang paling aku suka buat niii mestilahh dengar lagu tak kira masa okayy. tengah update entry nii pon dengar lagu. tengah kerja ponn dengar laguu. dengan dengar lagu nii laaa membuatkan hati aku rasa cool and tenang. cewahh. dapat menghilang kan ngantok pon iyaaaa jugak! maklom laaa setiap kali pegi kerja always ngantok. taktahu laaa kenapa jadi macamtuu. HAHAHA.


second, membaca novel. tapi tulaaa mood membaca tak datang lagi ni. HAHAHA. macam novel nii fav penulis aku nii Herna Diana. bagiii aku cerita dia penuhh dengan lawak,sedihhh dan tak membosankan okay. yang penting semua novel dia aku sukaaaaaa! selain tuu, aku suka penulis novel Aisya Sofea. novel novel dia yang aku baca tak penah lagi rasa bosan. tiap kali baca mesti akan tersenyum sendiri punyaaaa. alahaiiiii.


Lastly, suka makan. ehhh siapa jaaa tak suka makan kan? HAHAHA. paling fav seoul garden. walaupon mahal tapi aku rasa puas okayyy. mahal tapi dapat makan ikot suka kita nak berapa jam ponn. HAHAHA aku rasa jimat sangattt. sebelom pegiii situ, aku akan pastikan sarapan takleeee makan.. kenaaa betul betul lapar baru pergi. baru laaaa betul betul menghayati makanan kannn kann. hikkks!

8 comments:

  1. tak pernah rasa seoul garden mahal sebab boleh makan apa saja yg kita nak, ulang 10kali ke kaunter sampai takleh masuk dah haha ... so sngt berbaloi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah try laaa sekali next time. dah boleh dah sekarang. haha

      Delete
  2. oo...samalah...saya pun suka Aisya Sofea... anis Ayuni pun ...Meen Zulaikha pun...

    ReplyDelete
  3. Ehhh, hobby kita samalah semua hahaha

    ReplyDelete
  4. baca novel tu dh khatam.. skrg baca blog2 orang pun best jugak hehe

    ReplyDelete
  5. Cik tk pun suka membaca, tapi dah berapa bulan mood membaca hilang entah ke mana. Hmmm....

    Tak pernah lagi makan dekat seoul garden. Ada peluang nanti cik tk perfi sana. Btw hobi makan2 kita sama!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD