Friday, February 12, 2021

10 day you challenge - six places

Assalamualaikum

Hi!disebabkan semalam sibuk edit blog takde masa pulak nak sambun challenge nih! ahaks.

okayy disebabkan sekarang still mood pkp, da lama jugak takbalik kampung ibuayah sendiri nii nak dekat 2 bulan kutt, walaupon ibu asyik cakap rinduu cucu, apa kan dayaaa. walaupon still 1 negeri still takleh rentas daerah kann. wuuu >.<
Ni home sweet home mak mertuaa, rasanya niii paling paling lama, lepas pkp 1.0 ponn sekali je dapat balik kalau tak silap, lepastuu sampai ke sekarang tak balik >.< kesian mak mertua asyik rindukan cucunya jaaa, da siap siap beli kan mainan dekat cucu kesayangan -.-' nak buat macam mana kan.rumah mak mertua lagi laa dekat selangor, nak tak nak terpaksa bersabar jelaa kan :)


Walaupon dah pernah pergiii sekali, rasa nak pergii lagiii, syurga makanan kotttt kat sana, yanggg penting best laaa , tak sabar sebenarnya nak pergi.. lepas pkp 1.0 was was nak pergii makan angin kutt. time tuu anak kecik lagii. soo memang duduk diam diam jelaa :)


Cameron Highlands nii memang sampai sekarang laaa tak dapat jejak lagii, teringinn laa jugak nak pergiii, tempatnya cantik, dengar dengar makanan nya pon sedap sedap. heee


Seoul korea ingat dapat laa pergi sekaliii, walaupon macam tak mungkin jaaa, HAHAHA xD


Inshaallah nak laa sekali, mogaa dipermudahkan nak buat umrah sekali dan last buat haji, moga moga dipermudahkan laa ye :)

terima kasih sudi baca ^^

10 comments:

  1. Bilalah boleh memburu makanan di Penang... teringin ke sana!

    ReplyDelete
  2. Moga akan tiba masa untuk sampai ke semua destinasi tu lagi-lagi yang terakhir.
    Tang Penang tu, akak nak join! Hahahah

    ReplyDelete
  3. semoga tercapai hajat untuk kesana
    inshaa Allah.. :)

    ReplyDelete
  4. Nak ke Penang juga!! Cameron Highland jugaa!! Haha dua-dua actually ini planning sebelum PKP yang pertama, nak ke sana dalam tahun 2020. Then postpone entah bila akan pergi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuuu cik TK, semua planning nak brcuti terbantut, hehe

      Delete
  5. Semoga saya sempat bawak mak ayh gi Mekkah☺️

    ReplyDelete
  6. Cantiknya template kat comment ni menarik❤️❤️

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD