Friday, February 19, 2021

day 1 : 5 fakta tentang anda

Assalamualaikum


1- Mama kepada budak bernama Hud
seorang mama yang garang kepada hud. HAHAHA. always garang tapiii si hud tetap tak takottt xD 

2- Umur.
Tahun nii dah 29 tahun. tapii tak cukup umur lagiii laa xD

3- suka makan
tapiii impiannya nak kurussss. diet ponn ikot mood jaaa >.<

4- peminat color merah.
lepass kawan dengan sorang ni, tetiba jadi minat warna merah melampau lampau. phone color merah, casing color merah , belii shawl ponn wajib ada merah. nasebbb laa kat sini takde lembu K. HAHAHA

5- kerja accountant
taksukaaa matematik tapi kerja accountant. ehhh? walauponn memulaa taknak study bahagian nii tetiba kerja account jugak. ada timeee kerja ni happy. ada time kerja nii memeningkan kepala. bila da pening and lepastuu confirm tetiba tak boleh pikirrr. nasebbb ada seniorrr jenis layan jaaa. ahaks. ^v^

sekiannnn. 


6 comments:

  1. su pun suka makan jugak! btw, muka kak nad ni macam kawan su... serious ingtkan dia pastu pelik kenapa dah ada anak hahahaha rupanya bukan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhh? yekeeee? maybe sbb pakai bawal kuttt, kalau pakai shawl mesti tak sama tuu kan?hehehe

      Delete
  2. waaa, younger than me 2 tahun tapi dahhhhh ada baby .. bestnyaaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mudaaa sikit jaaa tuu. hakikatnya nampak mcm sebaya jaaa.hikhik

      Delete
  3. part makan tu sama... wah mama muda hihihi... hihihi..

    ReplyDelete
  4. Yeay geng merah!! Tambah cik tk suka hitam sekali. So merah hitam. Majoriti barang banyak merah hitam

    Point nombor 3 pun kita sama!!! Suka makan tapi nak kurus tapi diet kelaut.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD