Monday, February 15, 2021

10 days you challenge - 9 loves

Assalamualaikum


Hi! update entry awal sikit sebab malam laki nak guna laptop, hehe. okayy, challenge kalini menarikk okay. tak susah sangat kuttt >.<

1- my family
iaitu insan yang selalu ada disisi. tak kira dekat atau jauh :)

2-handphone

3- kereta
yela, tanpaa kereta nak kemana mana pon susah kutt, teringat kejadian banjir tuu, nak pegi mana mana ponn susah -.-

4- novel
hobii niii dari dulu sampai sekarang minat, tapii tulaa nak hadap novel kenaa ada mood nyaa, macam haritu sebelom PKP 2.0 nii ada laa beli novel 4 buah gittuw sampai sekarang tak terbaca lagi -.- entahh laaa bilaa mood membaca nak datang ni >.<

5- layan drama korean.
seriuslaaa da lamaaaa tak layan drama korea ni.. last layan masa ngandung kan hud kuttt tak silap. 2 tahun da berlalu niii. kenaaa layan balik niiii xD

6- Kopi
my fav and everr! sebelom ni taklee kalau tak minum nescaffe, tapii perasan laa lepas minum nescaffe confirm migrain, sejak tuu tukar kopi 3in1, lepasss tuu berat asyik naikkk jeee. soo terpaksa laa stop, gulaa banyak tuu. sekarang terpaksa hadap kopi essenso and gula stevia okayyylaa :)

7- foods
alwaysss makanan. ada masa ka untuk diet nii? xD

8-shawl
memang peminat shawl, tapii rasaaa macam da lama tak beli. sebab sejak ada anak nak pegii manaa pakai tudung sarung jaaa senang, takdee gosok gosok xD

9- peminat maroon/merah
sebelom ni suka color pink,kuning,biru. tetiba terus tukar minat color merah pulak. alahai nampak smart jaaa color tuu. weee

sekiannn.

6 comments:

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD