Saturday, July 26, 2014

Selamat Hari Raya Awok Awok dan Awok semuaa.


Bismillah. Selamat pagi semua. Pejam celik pejam celik. InshaaALLAH lusa da nak raya. Eh? betol ke. . macam tak percaya je. Kenapa terasa kejap je lalui bulan ramadhan ni -,-' Semoga amalan kita semasa bulan ramadhan ni diterima olehNYA. Ameen 

Terima kasih kepada awok awok yang sudi singgah blog ni dan tak lupa jugak yang rajinkan diri singgah blog ni dan komen komen entri entri dalam blog Nadya's Punya Cerita ni yee. Tanpa korang sape lah Nadya ni. Hikk. Sory kalau selama nih banyak kekurangan. banyak membebel sorang sorang. harap korang dapat maafkan tau. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. 0-0 tauu  
anak ketam belajar berjalan,
matanya tertanggal digigit lipan,
selamat tinggal bulan ramadan,
selamat datang bulan memohon kemaafan

Dan nak mintak tolong sangatsangat. tolong jawap survey aku yang berada di sidebar aku ni. Tak banyak pon soalannya. satu soalan ja. da jawap? ok terimakasih awok 

Nota Jejari: Kena wish awal awal. lepasni busy! busy! sory kepada sesapa ada PM aku ke. tapi aku tak terbalas ke. busyyy la awokk. nanti ada masa panjang kite balas ehh. Oke, sekian. Kbye

18 comments:

  1. selamat menyambut lebaran yang hampir tiba nad...
    #kosongkosong

    ReplyDelete
  2. hye..syira jalan-jalan pagi terbang melayang ke blog anda sebelum pulang ke kampung :D
    maaf zahir batin !

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya :) 0-0 jugak tau..hati2 dijalan raya :)

    ReplyDelete
  4. slamat mnyambut hri rya aidilfitri cik nadya..:)

    ReplyDelete
  5. busy betul dia nak sambut raya ni.. hehe :)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya syg. Maaf zahir dan batin yerr :)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya cik nadya.. hehe. maaf zahir batin ..

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya nadya mohon maaf andai pyka prnah trcoment apa2 yg bt nadya tersgung . Harap dimaafkan la ea . moga happy2 dengan fmily ok..

    ReplyDelete
  9. selamat hari rayaaaa kakkk! semoga bahagia di hari mulia... jgn mkan byakk nt pipi kembung.. muehehe ^___^

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Raya.. Boleh lgi ke nak ucap ? Hehe

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya... hihihihi... raya jugak... jgn lupa saudara kita yang sebelah sana.. :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya