Saturday, July 5, 2014

Indahnyaa Perancangan ALLAH :)

24 comments:

  1. wow perkenalan di wechat.. hehe semoga persahabatn ini baik2 belaka.. inshaAllah

    ReplyDelete
  2. wow perkenalan di wechat.. hehe semoga persahabatn ini baik2 belaka.. inshaAllah

    ReplyDelete
  3. Waa, nak konvo dah. Dua bulan je lagi. :)

    ReplyDelete
  4. @aznur elya yep! terasa lama je 2 bulan tuu. hikhik

    ReplyDelete
  5. wahhhh patutla da gatai asik sebut kahwin jew.... hihik ;)
    congrates! convo nanti masuk gamba bebanyak kat blog ;)

    ReplyDelete
  6. @paripari kecil amboi amboi. dia ckp kite gatal? hahaha. nih kawan je. bukan pasal kawen eh. huhu

    inshaaALLAH :)

    ReplyDelete
  7. Sweet pulak membaca nya walaupun kenal dekat WeChat, Allah selalu merancang yang terbaik untuk hambaNya kan ? :D

    ReplyDelete
  8. comelnye blog nieh! suke222! salam perkenalan ye!

    ReplyDelete
  9. @Ain Nafisha Betol tuu. indah sangat perancangan ALLAH ni :)

    ReplyDelete
  10. tak sabar nak tengok design baju kahwin hakak... hahaha xDD pelamin, design kad kahwin, cicin kahwin... hikhik.. semoga berkekalan, kak.

    ReplyDelete
  11. @white lily hakhakhak. melampau nih. hahaha. lek luu. lama lagi adikku sayang.. haha
    dia kawan jela . hadoii -,-'

    ReplyDelete
  12. romantiknya..ahakss. Apa2 pun semuga setiap persahabatan yang ikhlas dan jujur pastinya akan berkekalan hingga sampai bila2 ...
    Salam santai dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
  13. @jomsantaisekejap hehehe inshaaALLAH. semoga kekal hendaknya la :)
    selamat berpuasa jugak ^^

    ReplyDelete
  14. Nadya, habis study dah buleh kahwin ni...hihihih :D

    ReplyDelete
  15. Amboi, kemain nauu sweet. Hehehe.

    Dik, kalau jodoh tak kemana! Haaa, gituu :P

    ReplyDelete
  16. @Siti Aisya Ibrahim ekk? xlayak lagi nak kawen.. xcukup matang lagi. hoho

    ReplyDelete
  17. @Scha Nazri sweet skit jek =p
    hadoiii. alaaa. kwn je bole.. buat suami macam takleh je. hahahaha

    ReplyDelete
  18. Moga Allah jaga friendship tu dik :)

    ReplyDelete
  19. wau wau wau.. tak lama dah gayanya ni. ekekeke ! :p istikharah lah in sha allah ada jawapnnya :)

    ReplyDelete
  20. @Nur Inani adoi.. ni kawan je.. tak lebih tak kurang. hahahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya