Sunday, July 13, 2014

Semalam punya cerita ~~

24 comments:

  1. Bagusnya femli nadia...mesti sume suke membaca ye.. ayah pon bagus.. :D

    ReplyDelete
  2. nadyya nanti review novel tu plis2.. aaaaa nak beli jugak.. tapi duit tengah krik krik.. hahaha :)

    ReplyDelete
  3. Terbaek.. menarik buku2 ni..


    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" . Kalau dah join tQ ek.. ^_^


    Like "Ejulz Blogshop" jika sudi.. tQ

    ReplyDelete
  4. @Siti Aisya Ibrahim hahaha xsemua suka baca.. nihh pon sebab nadya nii rajin sangat baca novel.. sampai ayah bebel2.. tp tetap belikn.. hehehe

    ReplyDelete
  5. @Nur Inani yeee nanti da baca sy review ok ^^

    ReplyDelete
  6. wahh. dah lama tak beli novel.. nanti buatlah review tentang 100 pesanan terakhir Rasulullah tu

    ReplyDelete
  7. @Hans haha tkdela rajin sangat ^^

    ReplyDelete
  8. xpe, ayah tuh bebel, tpi dia still support anaknye... bgus2... :D

    ReplyDelete
  9. @Siti Aisya Ibrahim tulaa~ tuuyang siap belikan buku motivasi tuu ^^

    ReplyDelete
  10. Wah. Peminat novel rupanya. Selamat membaca. :)

    ReplyDelete
  11. @Norhaizam Mustaffa hiksss~ sangat meminatii ,,. thanks =)

    ReplyDelete
  12. Allah. Apa yang Nadya tekan kan tu lah, apa yg berlaku di sekitar Sya. Wuwuwwu. Thanks syg! :)

    ReplyDelete
  13. @Scha Nazri yepp, sharing ape yang berlaku sekitar sekarang smoga b'manfaat ^^
    samasama kak :)

    ReplyDelete
  14. owh... awak dgn akak sama je perangai... beli novel tapi berabad nak membacanya... akak rasa ada dekat 50 buah novel yg masih berplastik... bila akak nak baca ya? haha..

    ReplyDelete
  15. @Karya Mahirah pehhh, smpaii 50novel x bukak plastik lagi. bole share sini skit kak. hahah

    ReplyDelete
  16. kita selalu beli yang karya seni. bukan apa.. kulit dia lawooo.. haha

    ReplyDelete
  17. nti nak cri la novel tuh...buku 100 pesanan terakhir Rasulullah tuh akak dh lama beli

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya