Saturday, July 12, 2014

Buah Hati Baru Yang Aku Sayang Sayang!

24 comments:

  1. alahaiii comelnya dia .. dah lah spek tu gila besau.. haha :p

    ReplyDelete
  2. @Nur Inani hahaha kann? tulaaa. bsauu ala ala KPOP gituuu =p

    ReplyDelete
  3. bijaknye dia pandai senyum dekat kamera, baru setahun 7 bulan...

    ReplyDelete
  4. @Siti Aisya Ibrahim aah kak. dia memang bijak sangatsangatsangat

    kite cakap pe semua dia paham. cuma die takpandai cakap lagi.

    dia bijak maybe sebab dr baby lagi die da mengamalkan air zamzam , kurma n kismis la tu =)

    ReplyDelete
  5. haha ingatkan buah hati apa tadi, comelnya dia pakai spek pandai dia posing hehe.

    ReplyDelete
  6. atototo. comel. kirim salam kat dia ya :3

    ReplyDelete
  7. Amboi. Asal comel sangat. Geram akak taww!

    ReplyDelete
  8. @Ain Nafisha suspen kan? hikhik
    dia memang pandai posing.. nampak camera sibuk nak selfie. haha

    ReplyDelete
  9. alololo comelnya haha dengan specky old skul hee

    ReplyDelete
  10. aloooo comelnyaa... ingatkan hakak ada boypren baru.. kot.. kot.. hehehe.

    ReplyDelete
  11. @white lily hahahah pakwe baru akak la ni ~_^

    ReplyDelete
  12. Ahahaha comelnyaa xD nak ngorat nak ngorat . Kahkahkah

    ReplyDelete
  13. @zulaiqa hahahah amboii siap nak ngoratt tuuu =p

    ReplyDelete
  14. @Mohd Ridzwan Abdullah hahaha nak pinjam spek ek? spek awak lagi smart kottt. huhu

    ReplyDelete
  15. bgus22.... nnt anak akak nak buat gak lah... :D dah klik tabung kawin awk! cepat2 tau!

    ReplyDelete
  16. @Siti Aisya Ibrahim yep memang bagus amalkan ^^

    hahaha lama lagi tuu kott ~_^

    ReplyDelete
  17. alolololo.. comeynyerr dierrra... hihihi.. senyuman dierr.. alahai .... :D

    ReplyDelete
  18. akak rasa bila budak ni dah besar, awak dah jadi nenek nenek si bongkok tiga kot hikhikhik...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya