Tuesday, July 22, 2014

Kad Raya Yang Ketiga. .

Hai. Hai. Alhamdulilah kenyang. Tengok belog aku bertukar lagi! Hee. Pertukaran sempena nak raya tak lama lagi. Belog ponn nak versi baru jugak tauu! hikhik. Oke, tapi belog aku nih tak siap lagi edit nih. baru siap 50% kott. Header ponn tak tukar lagi kan. Tengok Widget aku pon berkurang. Asal edit je pasti nak dekat semua widget hilang. yang tinggal Followers dan About Me kott. Tadi pon tambahkan Bloglist. Tuu pon bape orang je dalam senarai -,-"

Hah. Sebenarnya nak cerita, tengahari tadi baru je dapat kad raya lagi. Sempena segmen dari Kak Mia. No. aku bertuah untuk segmen INI. Pada mereka yang menang. Tahniah jugak ok ^^, pada mereka yang takdapat, takpe cuba lagi untuk segmen or GA owner lain kan. Mane tahu rezeki korang pulak. InshaaALLAH ^_^


Cer tengok kad raya ni. Comel kan? eksaiteddd dapat kad raya dari join segmen tau. Hee Alhamdulilah~

Nota Jejari : Jangan menyampah pulak masok belog ni.. kat cursor blog nih banyak sangat lovelove. Macam jiwang la pulak kan? HAHAHAHA Kbye.

19 comments:

  1. bestnyaa dpt kad raya dri blogger2 . yaya satu pn tak ada . sob son T.T hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh... leganya dah sampai... (^_^)

    ReplyDelete
  3. @Lieya Yaya :) laaa. tamo sedih2. nanti dapat laa tuu. tunggu je K :)

    ReplyDelete
  4. @Mia Liana hee Alhamdulilah. kejap je da sampai :D

    ReplyDelete
  5. Bestnyee dapat kad raya dari bloggers...tahnih...ni bru siap 50%?hee..dah cntik sangat dah ni blog ni..kalau dah siap msti lagi cun..

    ReplyDelete
  6. yeay! nak tumpang seronok jugak!

    ReplyDelete
  7. wahh bestnye dapat kad raya . tahun nie pyka tak dapat pon kad raya tao . huhu

    ReplyDelete
  8. @Pykaa Pdott ala sedihnyaaa.. nt dapat lewwtew =)

    ReplyDelete
  9. Tahniah Nad dapat kad raya dari Kak Mia

    ReplyDelete
  10. Wahhh, untungnyaaa. dpt kad dri kak mia. ^^ .

    ReplyDelete
  11. Salam Perkenalan :) Done follow blog..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya