Monday, July 14, 2014

Save Gaza

24 comments:

  1. Yang warna merah tu ke? Hehe. Cantik berniqab. Dari jauh dh tahu.

    Amboi. Suka nyakat Encik F tu haa. haha

    ReplyDelete
  2. hahahha comel je...ni kire maen kawen2 la ni kan...hehehe :D

    ReplyDelete
  3. @Scha Nazri hahaha aah. tepat!

    aah. suka sangatttt nyakatt.. ngan org tkla pulak. huhu

    ReplyDelete
  4. Wah hebatnya dapat berlakon. Sy rasa last masuk lakonan ni masa sekolah rendah dulu. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. @Norhaizam Mustaffa takdelaa hebat ane, kekok ade laaa. hahaha

    ReplyDelete
  6. Dekat U saya pun ada lakonan untuk save gaza.. tapi, xde la watak suami isteri.. ayat xx tu sangat sengal.. kahkahkah.

    ReplyDelete
  7. @Nurul Farahizzati Zakaria mesti lakonan dekat U awak lagi best kan? =)

    hahahaha memang! menyampah pulak kite., hikhik

    ReplyDelete
  8. thanks share kak, saya tertunggu2 kak nadya share pasal nie hehehe... lawak betul part XX cakap macam xde bini tuu. Hahahahaha.. =P XX pakai baju itam bersongkok ke? kak nadya berpurdah? Heee Apa2 pun, tahniah. And save gaza =')

    ReplyDelete
  9. alololo! hahaha apaaa niii... kenapa comel sgt. apa apa pun, hope semuanya cepat berakhir di gaza. dah semakin teruk. alahai

    ReplyDelete
  10. lepas ni share vdeo lakonan tu pulak kalau ada lah . mesti semua yg komen ni teringin nak tengok kan . hehehe

    ReplyDelete
  11. #PrayForGaza #PrayForPalestine #SaveGaza :)

    ReplyDelete
  12. @Siara Elina hahaha tertunggu tunggu ekk? sory lambat. hahaha

    hah! ayat tuu nak bg akak panasss je.. hahaha..

    Aah btl la akak tuu..

    ReplyDelete
  13. @HARITH SYAHMI amboi~ nak vdeo ekk? xpelaa,. diri sendiri tgok pon rasa nak gelak guling guling ape lagi org lain kan.. hahahaha

    ReplyDelete
  14. Pandai kak Nanad berlakon, kalau Fisha ni conform terus jadi gagap.
    Ayat XX tu memang tak boleh blah lah, haha.

    ReplyDelete
  15. @Ain Nafisha hahaha takdenya.. kekok ade la -,-

    memang. poyo gilesssss.. hahah

    ReplyDelete
  16. Peh . Hahaha bestnyaaa dpt belakon xD kak nadyaa jadi ibu lagi . Kuangkuangkuang

    ReplyDelete
  17. bestnya berlakon. heee. #prayforgaza

    ReplyDelete
  18. waaa... best nye.. pandai berlakon erkk... hihi... apa2 pun.. pray for gaza :)

    ReplyDelete
  19. wah kire ok la pandai berlakon kan

    ReplyDelete
  20. hahahaha... selalunya memang macam tu. kalau dbagi contoh, itu juga la diambilnya. sebab malas nak fikir dah XP

    mestilah ibu kena berdiri dengan bapa nya kan.. yang anak2 duk bawah main sama2. hee

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya