Friday, July 25, 2014

Alhamdulilah. dah sampai pun.


Hai. Hai. Selamat pagi semua. bukan main lagi update entry tengah tengah pagi. Kononnya nak update malam tadi tergendala disebabkan takde currenttt! sadiss betoll -,-' Hah! cuma nak cerita. tengok tajuk. Apa yang dah sampai? jeng jeng jeng. cer tengok gamba atas pulak? Hee. Alhamdulilah. barang barang yang shoping online akhirnyaa sampai ! Ok semua nih aku beli kat Instagram je. Alolo. Macam banyak je kan? HAHAHA. Aku beli dress+skirt, shawl dan handsock bersulam. takde la banyak mane tuu. hikhik

Dress + Skirt


Credit: Anizaclothes. Meh follow IG beliau [SINI] banyak jubah dan dress lawalawa dan murah. rugi takbeli tauu.

Handsocks Lace


Credit: Handsocks_Gallery. Meh follow ig beliau [SINI] macammacam jenis handsocks ade. comelcomel tauu!


Err. sape nih? HAHA. ni aku pakai wideshawl Melya. Labuh tau. meh follow ig Shawlstation [SINI] kat sini banyak shawl lawalawa tau. Ehh thanks pada 'dia' sebab belikan shawl ini untuk aku. katanya sempena hari raya kan. haritu dia bg shawl jugak. sempena birthday aku. alolo pasni bagi lagi ye sempena kite nak convo eh? krik krik krik ~

Nota Jejari : Done! K sekarang bole la tido. Tata. Kbye

16 comments:

  1. Cantik2 belaka. Suka Shopping online yaa???

    ReplyDelete
  2. Cantiknya handsock. Ada lace2 lagi. Hehe :)

    ReplyDelete
  3. @cik kiera bru taun ni obses shoping online. heee pantangg. kadang ibu naek myampah.. hehe

    ReplyDelete
  4. Cantik pyka tgk nadya pkai . Eh kmain ha shoping on9 . Raya sakan la dia nnt kan .

    ReplyDelete
  5. Amboii...sakan shopping yer. Hehehe.
    Selalu beli online ker?

    Ambe tak brani sgt. Pernah la try beberapa kali. Tu pun masih takut2 juger.

    ReplyDelete
  6. @Pykaa Pdott alaa biasa je. hehe
    senang shoping online ni.. xyah lenguh2 pi sanasini. just gi bank je. hahaha =p

    ReplyDelete
  7. @Mohd Ridzwan Abdullah sejak taun ni je jadi rajin shoping online selama ni takot jugak.. kene teliti btl2 bru bole beli kan..
    =)

    ReplyDelete
  8. cantiknya... akak pulak tengah cari sarung tangan nak pakai beraya... masa bermaafan dengan pakcik2 suami tak adalah haram bila bersalam sbb berlapik hihi...

    ReplyDelete
  9. aaaaa..cantiknyaa shawl tu.. :)

    ReplyDelete
  10. hamboi .. kemain.. ingatkan dah smpai kampung. rupanya smpai barang.. hehe

    ReplyDelete
  11. salam hehehe shopping raya eh??

    singgah sini sebelum bercuti raya esok hehehhe
    salam jumaat & selamat hari raya..salam kosong kosong eh hehehee

    ReplyDelete
  12. Uuuuuiiihhh ! shopping sakannnn .. Woaahhhh .. :D

    ReplyDelete
  13. Cantik shawl. Kena dgn tuannya :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya