Sunday, July 20, 2014

Wordless Sunday #2

17 comments:

  1. sebab tu tak boleh syg org tu 100% . syg 99% je sebab nanti kalau jd apa apa satu peratus tu lah nk jd kekuatan untuk kita bangun kembali . hehe

    ReplyDelete
  2. @HARITH SYAHMI 99% ?? banyak jugak tuu. 50% ponn da cukup kott. hahaha =p

    ReplyDelete
  3. tp kalau kita syg org tu 50% ke 99% ke , tak kisah la byk mana pun syg kita pada dia tp kalau si dia tu kita dah kenal bertahun2 . ambil masa jugak nak lupakan . mesti akan down sekejap . hee .. ... lg pun ksh syg tu xboleh dikira :') semoga Allah sentiasa beri kita kekuatan :)

    ReplyDelete
  4. @Lieya Yaya :) amboi. deep nya ayat dia -,-'

    yep. kalau da kenal bertahun tahun. memang payah la, kadang kadang yakin sangat da lupakan. padahal dia sentiasa ade je dihati. errr

    inshaaALLAH. benda baik ALLAH akan mempermudahkan. Ameen ^^

    ReplyDelete
  5. what you give you'll get back.. hihi :D

    ReplyDelete
  6. @syazrah tarmin kan? kan?
    Conclusion nya. jangan buat kat orang. nanti kena balik . huhu

    ReplyDelete
  7. yang penting jangan letak harapan tinggi. kalau terhenti tengah jalan pun, chill je. haha. kalau dia dah start lain... baik blah dari awal. bahagia.. hihi... acewahh ayatt.haha

    ReplyDelete
  8. @white lily hahahah kalau tahu dari awal.. memang bahagia la.. taklaa terasa sakit haty kan. hehe tuulaa ayat munga munga terusss =p

    ReplyDelete
  9. @Ahmad Zu Mal Md Rayi Laaa, tamo sedih2 ehh. kenangan tetap kenangan. move on ok :D

    ReplyDelete
  10. tak boleh syg 100% sebab kita semua pinjaman Allah... sekurang-kurangnya bila org yg kita syg tu dah pergi, kita boleh redha...

    ReplyDelete
  11. @Karya Mahirah yep. inshaaALLAH tk sampai ke tahapp 100% =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya