Saturday, July 19, 2014

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

Hai! Hai! Mood harini join segmen again. Meh Join ! Sekian.


Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com bermula pada hari ini sahaja, 19 Julai 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

20 blogger yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan akan menerima kad raya dari Mia Liana. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Nota Jejari: Done! Kbye

24 comments:

  1. Salam ...Kak LyaSinggah Dari Segmen Yang Sama ..
    All The Best & Good Luck

    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Rasa macam nak join sekali :) Goodluck akak. :)

    ReplyDelete
  3. singgah from same segmen :D
    new on blogger XDD
    follback? :3

    http://justanamazingheaven.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.
    Saya dtg dr segmen yang sama.
    Gud luck!

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.
    Saya dtg dr segmen yang sama.
    Gud luck!

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.
    Saya dtg dr segmen yang sama.
    Gud luck!

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.
    Saya dtg dr segmen yang sama.
    Gud luck!

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.
    Saya dtg dr segmen yang sama.
    Gud luck!

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Kad rayaaaaaaaaaaa! aaaaa, tak sempat nk kumpul kad rayaa!

    ReplyDelete
  10. goodluck :D dari segmen yang sama..jemput singgah
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen k. Zumal terlepas segmen ni. Huhu

    ReplyDelete
  12. rajinnya join segmen . Goodluck ya .hehe

    ReplyDelete
  13. ayu dtg dari segmen yang sama...semoga berjaya.. ada masa singgah la
    ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. salam...

    terima kasih sudi join segmen ini.

    tahniah ya...

    http://www.mialiana.com/2014/07/pengumuman-pemenang-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete
  15. Salam ziarah. Saya singgah dr segmen yang sama. :)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Salam singgah sini..dr list segmen sama...done follow uu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya