Thursday, July 10, 2014

Segmen Blogwalking "Pink Lady"

Hai. Hai. Selamat pagi semua. Harini mood nak layan segmen blogwalking pink lady. Terjumpa segmen ni kat blog Cik Adik Manis . Macam best pulak segmen nihh. dari arituu nak join. tapi mood takde lagi kan. lagilagi semalam tak sehat pulak. soo memang takde idea langsung laa. hikhik. Apelagi awak awak awak meh la join ^^

*klik banner untuk join*

PINK ialah warna kegemaran atau kebencian, ataupun warna kebetulan yang sering kali anda pilih walhal warna favourite sebenarnya lain.

Aku sebenarnya gila Pink! Aku kalau bole semua nak warna pink. Shawl/tudung bawal memang majoriti warna pink, baju pon. hingga ibu cakap 'kau nih dah takde warna lain ke nak beli?HAHA' sampaikan blog ada jugak warna pink. cer tengok blog ni, pink pink kan? HAHAHA. Hah! bila nak beli novel pon kekadang covernya nak warna pink jugak. sebab bila beli novel yang covernya warna pink sudah semestinya best gilagila. hikhik. Selain itu, aku berangan kawin nanti nak tema warna white + pink jugak. HAHAHA. sekiann
  • seorang yang penyayang, baik hati, pemurah dan peka terhadap keperluan orang lain 
  • seorang yang peramah dan mudah bergaul 
  • mudah diasuh 
  • mempunyai naluri keibuan, seorang pelindung dan menjaga kebajikan orang lain 
  • feminin, romantik serta sensitif 
  • seorang yang optimistik dan bersangka baik dengan kehidupan dan orang sekeliling 
  • teratur dan adakalanya kebudak-budakan. 
  • seorang yang tenang dan tidak suka dengan keganasan. Ada kalanya pemalu juga. 

Nota Jejari : Nampak tak? nampak tak kelebihan warna pink tuu?hikhik. Hishhh frusttt betol line WIFI rumah nihh LAJU macam siputtt. terpaksa tunggu 2jam nak update tuuu. laju kan? haihh sabar jela. Kbye >.<

28 comments:

  1. Hehehe..Peminat pink ye.. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. @Cik Mimie hehe yep. peminat setia warna pink =p

    ReplyDelete
  3. terima kaseh sudi balas kunjungan =)
    masa untuk krungkrung membalas jasa ^^

    ReplyDelete
  4. haa dah pink addicted!! hehehe xD ce letak modem wifi tu kat tempat tinggi. mesti laju punyer.

    ReplyDelete
  5. @white lily yehooo ~ tempat tinggi? semua tempat rendah2.. acaner? huhu

    ReplyDelete
  6. akak pun gila pink. bukti? tengoklah blog akak jugak. haha. ada geng!

    ReplyDelete
  7. Fisha pun suka jugak warna pink ni sebab warna dia soft je hehe.
    Goodluck dan selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  8. haha comel je :D memang true pinky lovers ni ..
    Sifat mereka yang gemarkan pink ni salah satunya ialah ceria hehe..

    Thanks for joining ! jom terjah pinkies yang lain heee keep in touch
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/senarai-pink-ladies-edisi-julai.html

    ReplyDelete
  9. jyeahhhhh ~ HAPPY jadi pinky girl's . weheeeee ~
    saya pun b'angan nak tema pink+putih juga utk wedding . hahaha . tapi tmbah hello kitty . hewhew . ;)

    ReplyDelete
  10. tuu diaa pink dia :P hehe , comel2 :D

    ReplyDelete
  11. Wanie singgah dari segmen yang sama..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan.

    Sy dtg dr segmen yg sama, gudluck ye

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya