Thursday, July 10, 2014

Segmen Blogwalking "Pink Lady"

28 comments:

  1. Hehehe..Peminat pink ye.. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  2. @Cik Mimie hehe yep. peminat setia warna pink =p

    ReplyDelete
  3. terima kaseh sudi balas kunjungan =)
    masa untuk krungkrung membalas jasa ^^

    ReplyDelete
  4. haa dah pink addicted!! hehehe xD ce letak modem wifi tu kat tempat tinggi. mesti laju punyer.

    ReplyDelete
  5. @white lily yehooo ~ tempat tinggi? semua tempat rendah2.. acaner? huhu

    ReplyDelete
  6. akak pun gila pink. bukti? tengoklah blog akak jugak. haha. ada geng!

    ReplyDelete
  7. Fisha pun suka jugak warna pink ni sebab warna dia soft je hehe.
    Goodluck dan selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  8. haha comel je :D memang true pinky lovers ni ..
    Sifat mereka yang gemarkan pink ni salah satunya ialah ceria hehe..

    Thanks for joining ! jom terjah pinkies yang lain heee keep in touch
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/senarai-pink-ladies-edisi-julai.html

    ReplyDelete
  9. jyeahhhhh ~ HAPPY jadi pinky girl's . weheeeee ~
    saya pun b'angan nak tema pink+putih juga utk wedding . hahaha . tapi tmbah hello kitty . hewhew . ;)

    ReplyDelete
  10. tuu diaa pink dia :P hehe , comel2 :D

    ReplyDelete
  11. Wanie singgah dari segmen yang sama..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan.

    Sy dtg dr segmen yg sama, gudluck ye

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya